📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
coś jego fura chujowo idzie. huku narobi jak golf 2 a mało co do przodu podjechała.
oby kiedyś trafił na lowridera załadowanego po brzegi gangsterskimi murzynami.
sam jedzie z taką predkoscią, inni też
no ale co tam, czego sie nie robi aby być american / internet superhero
piwa nie ma
a na szczyla mam wyjebane,
hejtujcie mu bo to modne.
no ale co tam, czego sie nie robi aby być american / internet superhero
piwa nie ma
a na szczyla mam wyjebane,
hejtujcie mu bo to modne.
Gdzie on tam krejzi jechał?
Hejtujcie hejtujcie chłopczyki w passatach prawda taka że ma wyjebane na was i na takie filmiki, pierdole chciałbym mieć talent i tyle hajsu nawet za cene takiego ryja.
@up o jakim talencie Ty mówisz? On nie ma talentu. Jest marionetką gości którzy wiedzieli jak zarobić kase, stworzyli sobie produkt. Na teledyskach pewnie łądnie pieknie śpiewa ale w studiach nagraniowych nie takie czary się robi. A widać ile ci z góry zarabiają po tym ile on ma hajsu, a to pewnie namiastka tylko teog co oni
Harry Pojeb napisał/a:
Up wszyscy jesteście zawistnymi hujami. Może i jest pedałem ale sam se na to zarobił.
dokładnie
większość buractwa nawet nie wie dlaczego Bieber jet hejtowany w Ameryce, ale to już inny temat:)
polaczki wolą robić łopatami za 1200 miesięcznie
I tak większość z was ciśnie go bo wszyscy go cisną. Dla mnie gościu ma zajebisty talent i został wypromowany i tyle w temacie, nie mnie oceniać go jak się ubiera itp. Czekam na hejty
Jest pizdą i tyle, niedojrzałym dzieckiem, ludzi denerwuje to, że za bycie pizdą i dzieckiem dostaje więcej kasy niż niektórzy potrafią sobie wyobrazić i to stąd te wszystkie komentarze. Może i dzieciak ma jakiś głos i niech śpiewa co chce, to że mnie to napawa obrzydzeniem to jest tylko moja sprawa i nie będę go nienawidził za to, że śpiewa, w mojej opinii, pedalskie piosenki, będę go nienawidził jak na Polaka przystało za to ile zarabia za bycie pizdą
Velture napisał/a:
Mam na niego wyjebane bo usłyszałem tylko jedną jego piosenke pare lat temu i myślałem ,że to laska spiewa dopiero jak zobaczyłem teledysk w mtv (...)"
Fake, ma MTV nie ma teledysków
gdzie sa murzyni co kradna auta taki łup
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów