📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za odkręcanie manetki na pełne obroty powinno się tych skurwysynów kastrować. Jak jest miejsce niech jadą, ale niech wypierdalają z tym hałasem.
@milkiwej chyba, że mieszkasz w pobliżu ruchliwej drogi. Taki dźwięk motocykla jest jeszcze do przebolenia, bo śmignie i nie ma. Najgorsze są skutery, słychać to to z 1km już z podziurawionym tłumiek coby brzmiał groźniej. Ufff, w końcu to z siebie wyrzuciłem ;D
W razie wypadku tylko motocykla szkoda...
i oco on sie spina , że zapierdala 100 plus na h i ludzie nie zdąrzą zjechać ??
xRayOn. ty jesteś słaby, przecież ten na R1 ma dużo czystszą drogę
czekalem az ktos otworzy drzwi, a tu chuj zawiodlem sie
Po zegarach wnioskuje, że może być to Yamaha Fazer Po dźwięku: silnik r4
Potem się dziwią że ludzie ich nie trawią.. I ta cała akcja "patrz w lusterka", jedziesz 30 w korku, on jedzie ponad 100 pomiędzy samochodami, wniosek? Pojawia się dosłownie znikąd, żeby jeździli z właściwą prędkością to i czas na reakcje by był i w lusterku by było widać co się dzieje.
milkiwej napisał/a:
@hejcior
Nie spinaj dupy. To lepsze od klaksonu.
Tu nie chodzi o spinanie dupy chłopcze, chodzi o to, że nie mam obowiązku siedzieć z duszą na ramieniu po tym jak taki cymbał koło otwartego okna mi pierdolnie 14tyś obrotów prosto w ucho.
To, że nikt się nie stosuje do ograniczeń emisji hałasu to chuj, ale zostały one ustalone w jakimś celu. To samo się tyczy tych jebanych komarków (skuterów) co na nich popierdoleńcy 10km/h jadą a drze mordę ten jego złom aż uszy w domu odpadają.
A co do klaksonu? Myślisz, że został zamontowany w motocyklu dla picu? To tak jak by tłymaczyć, że jak wpierdolisz się w przechodnia samochodem to nie ma co spinać dupy, bo to skuteczniejsze niż klakson. Trochę pomyślunku. Przypominam, że motocykl obowiązują dokładnie te same przepisy co samochód. Fakt, że ich kierowcy przepuszczają jak jest korek, to wyłącznie uprzejmość a nie przywilej...co jest zbyt często mylone.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów