Bez komentarza.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Bez komentarza.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na chuj to nagrywają?
Xevik20 napisał/a:
No co pasują do siebie . Niech się tłuką, aż się zatłuką. 2 ścierwa mniej będzie.
Zawsze 1 bydlo zostanie... Trzeba to jakos inaczej rozwiązać
Przecież to ona pierwsza zaczęła się sadzić do niego z łapami.
Mowią że ruskie takie brutalne i jak widać chuja prawda.
Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie om pomóc bo sami się nie pozabijają.
Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie om pomóc bo sami się nie pozabijają.
Kacap nie na froncie? Zwyrol
Fck subskrybowalbym
3/4 przypadkow to wina bab. Facet w przyplywie niemocy daje w ryj a w bezsilnosci nawet ostre narzedzie. Baby nie znaja pojecia rozsadne i logiczne argumenty podczas klotni. Bredza i klamia aby tylko odwarknac i miec ostatnie zdanie. To wkur... najbardziej.
Prostak napisał/a:
Nasampierw smaży się mięso.
Jak kotlety to dobrze robi, najpierw trzeba uklepac
Na początku miałem szacunek do niego że bije ją z otwartych ale później czar prysł
Chcę ktoś Instagrama tej Pani?
Pierdolone ukropy są jak chwasty
Ja myślałem że ona się przypierdziela bo on np ich kota zabił teraz smaży. Serio
twujstarypijany napisał/a:
Chcę ktoś Instagrama tej Pani?
Dawaj. A to aktualny film? Czemu Dima nie wojuje za Ukraine?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów