Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kiedy ostatnio mielismy jakis zamach terrorystyczny?
Spokojnie, doczekasz się, i nie będzie to miało wiele wspólnego z imigracją
kiedy ostatnio nastolatki z Polski wrzucaly filmy w internet, ze boja sie z domu wychodzic bo sa zaczepiane i napadane i prosza zeby ktos cos z tym zrobil?
No tak, bo w Polsce nie ma patologii która zaczepia i napada ludzi
To jest takie trochę infantylne, zasłonie rączkami oczy, przestane widzieć problem więc problem zniknie
serio jesteś taki pierdolnięty czy tylko udajesz?
Jeśli się doczekamy to mam nadzieję że tylko ty padniesz jego ofiarą.
@Niezwyciężony
serio jesteś taki pierdolnięty czy tylko udajesz?
Jeśli się doczekamy to mam nadzieję że tylko ty padniesz jego ofiarą.
Przecież nic sie nie stanie, obroni nas ONR, kibole, sebixy wyklęte i końskie zwisy jak ty, jesteśmy bezpieczni
@Pigwaranek widzę różnicę, szkoda ze ty nie widzisz że sytuacja na filmie to zwykła właśnie patologia
kochac braci owszem, ale tylko naszych, reszta to scierwo i mozna z nimi robic co sie chce
wygoogluj sobie hasło hipokryzja
@lapps Dałnie, co ma nagranie wspólnego z uchodźcami ? multikulti czy lewactwem ? chciałem tylko zwrócić uwagę że patologia jaką widzimy na nagraniu jest powszechna, nie związana z narodowością, religią, czy jakimkolwiek światopoglądem, wbrew temu co takie niedorozwoje jak ty i tobie podobni obsrywający się w komentarzach "myślą"
No tak, bo w Polsce nie ma patologii która zaczepia i napada ludzi
To jest takie trochę infantylne, zasłonie rączkami oczy, przestane widzieć problem więc problem zniknie
na nagraniu widzimy tylko solidarnosc muzlumanow i bezradnosc europejczykow...
patologia jaka jest na bliskim wschodzi i w afryce nie jest powszechna.
nie bardzo zdajesz sobie sprawe jakie tam maja klimaty, a okolo 70% imigrantow przybywajacych z terenow bliskiego wschodu i afryki sa ta mezczyzni. silni, zdrowi mezczyzni prawdopodobnie z jakis gangow czy grup zbrojnych. to co dla ciebie jest patologia u nich jest normalne, to co dla nich jest patologia to ci sie w glowie nie miesci.
jesli sie doczekam to na bank bedzie mialo
nie mowie, ze w Polsce nie ma patologii, tylko ze powinnismy zmniejszac patologie w kraju, a nie zwiekszac...
nie bez powodu w afryce i na bliskim wschodzie jest tyle wojen caly czas kazdy z kazdym. oni nie sa ofiarami tylko czescia zrodla problemu. watpie zeby choc polowa z nich byla normalna...
tyle setek lat staran zeby europa byla cywilizowana i wszystko to jak krew w piach. jak oni urosna procentowo do 30-40% w niektorych krajach to bedziemy mieli wojny terytorialne gangow i tyle z cywilizacji...
u nas mam nadzieje beda jakies pogromy zanim dojda do takich liczebnosci
jak chcesz sobie ignorowac fakty, ze wiekszosc napadow z bronia palna w uk popelniaja czarni, mimo ze nadal sa mniejszoscia to sobie ignoruj.
jak chcesz ignorowac fakty, ze za znaczna wiekszosc przymusowego sutenerstwa niepelnoletnich bialalych dziewczynek(bo nikt ich nie broni) w UK odpowiadaja pakistanczycy to sobie ignoruj
i tak nikt cie nie traktuje powaznie
ostatnie zdanie rzeczywiscie w punkt
obczaj sobie te linki, bo sa naprawde obrazowe sytuacje opisane i opinia w wyroku sadu, ze przez okolo 10 lat niektore z tych dziewczyn nie otrzymywaly pomocy bo wszyscy sie bali oskarzen o rasizm...
en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal
en.wikipedia.org/wiki/Rochdale_child_sex_abuse_ring
en.wikipedia.org/wiki/Derby_child_sex_abuse_ring
en.wikipedia.org/wiki/Oxford_child_sex_abuse_ring
en.wikipedia.org/wiki/Telford_child_sex_abuse_ring
en.wikipedia.org/wiki/Keighley_child_sex_abuse_ring
Rumun się wysra na chodnik, winne lewactwo.
Cygańskie dzieci zaczepiają dziadka przy bankomacie, winne lewactwo.
A na nagraniu masz pokazanych zwykłych złodziei szarpiących się z ochroną.
I tyle, wrzuciłem dla przykładu film na którym widać identyczną solidarność sebiksów i karyn w walce z ochroną.
Ja czekam już od 10 lat...
Skończ już pierdolić głupoty..
@lapps Kurwa ja nie twierdze że nie masz racji, tylko zwracam uwagę że za bardzo generalizujecie.
Rumun się wysra na chodnik, winne lewactwo.
Cygańskie dzieci zaczepiają dziadka przy bankomacie, winne lewactwo.
A na nagraniu masz pokazanych zwykłych złodziei szarpiących się z ochroną.
I tyle, wrzuciłem dla przykładu film na którym widać identyczną solidarność sebiksów i karyn w walce z ochroną.
gdyby nie zasilki i ta lewicowo europejska pato-tolerancja to by nie zaczepiali ani nie srali bo by wylapali wpierdol albo pogrom i bylby spokoj... wiec taa, winne lewactwo
za wpierdolenie rodzimemu sebiksowi, ktory sie nie umie zachowac, nie dostane paragrafu za zbrodnie na tle rasowym. zreszta sebiks prawdopodobnie nie pojdzie na policje, a jak pojdzie to i tak go wysmieja
jest znaczna roznica.
najgorsze w tej calej sytuacji z muzulmanami w europie jest fakt, ze lewica odwrocila pojecia oprawcy i ofiary. to dla wielu juz sie skonczylo pieklem, a bedzie jeszcze gorzej jak sie nie podejmie radykalnych krokow
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów