📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wielki szacun dla kamerzysty ja bym nie wytrzymal takiego materialu tyle czasu krecic
"Boisz się policji jak żółw kurwa konia"
co, kurwa???
co, kurwa???
Silesiaster - hm... w szczecinie bylam 3 lata temu, ale jak powiedziales to mi sie przypomnialo ze tam jest "manhatan" ;D
zajebał bym w pysk jej a potem tym jej koleżkom jak by tak pysk na mnie i moją kobietę darła
odczepcie sie od Szczecina , to pozadne miasto a ze mamy troche takich lumpow to juz inna sprawa
hahaha dawno sie tak nie smialem
komunisci kurwy i szmaty niema jak to rzucic troszkie miesa w publike
komunisci kurwy i szmaty niema jak to rzucic troszkie miesa w publike
myslałem wpierw ze to koleś
szczecin jest do dupy, co chwilę tam wodę wyłączają albo prąd i łażą tam takie małpy jak ta z filmu
za to mamy takie zajebiste powody do dumy jak największy cmentarz czy najstarsze kino :/
tak albo komuchy, debile i złodzieje - hołota zasiadające w administracji - chciałem się zabawić w lokalnego patriotę ale po prostu doszedłem do wniosku, że musiałbym ostro naginać prawdę, żeby wskazać jakieś pozytywy - mogę tylko powiedzieć, że jest full innych miast gorszych on sz...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów