18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Szczecin
C0C0JUMBO • 2024-03-01, 17:08
W Szczecinie POLAK Kierowca samochodu osobowego wjechał w ludzi na pasach/CHODNIKU 17-19 osób rannych.

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cryo 2024-03-02, 18:37 3
C0C0JUMBO napisał/a:

W Szczecinie POLAK Kierowca samochodu osobowego wjechał w ludzi na pasach/CHODNIKU 17-19 osób rannych.

To niezły "POLAK"
Zgłoś
johnnyy 2024-03-02, 19:41
Widzę tępaki nic się po majtczaku nie nauczyliście... Straż pożarna tym razem też sobie wymyśliła że to ukr tak jak tamtym razem ze BMW też uczestniczyło w wypadku nie?
Zgłoś
iceq94 2024-03-02, 19:58 2
4done4 napisał/a:

Chłop ma już postawione zarzuty, mineła doba od wypadku.
Dlaczego nie podadzą jego imienia?

A po c🤬j ci jego imię, zrobisz ołtarzyk i będziesz chlastał bata? XD

Xian5 napisał/a:

To sąsiad zza granicy, na wykopie już dane latają
To sąsiad zza granicy

Wykop wiarygodnym źródłem informacji xDDD nie pograzaj się
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-03-02, 19:59 10
TwójCzarnyPan napisał/a:

Patrzcie, wystarczyło rzucić fejka, że to Ukrainiec i Sadole się zesrali. Teraz nawet jakby policja udostępniła skan jego dowodu i metrykę urodzenia zjeby dalej będą wierzyć, że Ukrainiec. Bo chcą wierzyć.
A tak przy okazji, ciekawe czy sprawca inspirował się tym portalem. To bardzo możliwe, sądząc po komentarzach, podobnych debili tutaj nie brakuje. I ten co zgwałcił i śmiertelnie pobił tą Białorusinkę być może też tu zaglądał.
Ten serwis się na nich opiera. To obecnie większość aktywnych użytkowników, widać po wpisach. Niby niezgodne z regulaminem, ale nie od dziś wiadomo, że administracja stosuje go wybiórczo, według własnego widzimisię.

Za te swoje antypolskie wpisy ktoś ci kiedyś rozp🤬oli łeb o chodnik. Oby któryś z twoich banderowskich przyjaciół.
Ja widać administracja pozwala na swobodne wypowiedzi nawet takich umysłowych sp🤬olin ja ty.

Skoro tak cię boli brak ukraińskiej flagi w layoucie sadistica to zawsze możesz iść na WP, albo Onet tam zjebów twojego pokroju można przerzucać widłami
Zgłoś
guliusz 2024-03-02, 20:05 2
Można się zacząć przyzwyczajać, dzięki wiadomo komu będziemy już niedługo to mieli na codzień . Dziekuje i nie pozdrawiam wiadomo kogo
Zgłoś
lososito 2024-03-02, 21:01 4
Tusk wpuści inżynierów to tacy jak iceq94 czy czarny zbieracz bawełny, będzie się im kłaniać czy wypinać w wiadomym celu. Szkoda, że nie ma obowiązkowej służby wojskowej, wyprostowało by to tałatajstwo raz dwa.
Zgłoś
Gaiseric 2024-03-02, 21:19 2
iceq94 napisał/a:

A po c🤬j ci jego imię, zrobisz ołtarzyk i będziesz chlastał bata? XD

Nie, debilu.
Poznanie imienia rozwieje wątpliwości jakiej narodowości jest sprawca.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
4done4 2024-03-02, 21:44 6
magnapolonia.org/zamachowiec-ze-szczecina-to-ukrainiec/
Tylko tyle znalazłem.
Jeśli się okaże, że to obcokrajowiec to propagandę mamy gorszą niż za rządów pisu.
Zgłoś
Adriano9 2024-03-02, 22:33 2
Cytat:

W sieci pojawia się ruzzka propaganda mówiąca, że to gość z Ukrainy. Podobna ruzzka akcja miała miejsce w przypadku gwałtu w Warszawie, po której zmarła kobieta. Sprawcą rajdu jest faktycznie 33 letni Polak, którego ludzie zajmujący się trochę aktywnością miejską w Szczecinie mają z imienia i nazwiska. Część plotek o jego zawodzie to fakt. Fotografie bez paska na oczach też już krążą podobnie jak numery blach, chociaż to nie ma tu żadnego znaczenia.

Temat jest zajebiście gorący u mnie w mieście i ja również trochę mam "inny czas" niż zazwyczaj. Sorry za taki publiczny wpis, ale trochę mnie nosi - nie tylko dlatego, że do tego doszło, ale też dlatego jak mocne sk🤬ienie umysłowe wśród Polaków coraz częściej widzę. Nie ważne czy jest 50 ofiar, czy 100 rannych, ważne jest to skąd sprawca pochodzi. Nie ma pytań, czy są ofiary, tylko pytanie o narodowość. Znów sprawca okazał się Polakiem, G Ł. Takie inicjały, by potem nie było zdziwienia, że jednak mogę mieć rację.

Zgłoś
4done4 2024-03-02, 22:48 2
Jeszcze takie coś.
facebook.com/photo.php?fbid=6772741776163206&set=p.677274177616320...

facebook.com/photo.php?fbid=2306823659650585&set=p.230682365965058...

facebook.com/photo.php?fbid=925611662899717&set=p.925611662899717&type=3

facebook.com/photo.php?fbid=925611772899706&set=p.925611772899706&type=3
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-03-02, 22:57 1
mit2 napisał/a:

Nie, debilu.
Poznanie imienia rozwieje wątpliwości jakiej narodowości jest sprawca.

Jak podadzą np. Wojciech to i tak powiesz, że fałszywe. Więc co to zmieni? Ty już swoje wiesz, do zakutego łba nie trafi żaden argument.
Zgłoś
~Dostojny 2024-03-02, 23:03 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Jak podadzą np. Wojciech to i tak powiesz, że fałszywe. To po co podawać?

Myślisz, że dadzą radę wyrobić mu papiery przed poniedziałkiem...
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-03-02, 23:04 2
Bul_od_bytu napisał/a:

Za te swoje antypolskie wpisy ktoś ci kiedyś rozp🤬oli łeb o chodnik. Oby któryś z twoich banderowskich przyjaciół.
Ja widać administracja pozwala na swobodne wypowiedzi nawet takich umysłowych sp🤬olin ja ty.
Skoro tak cię boli brak ukraińskiej flagi w layoucie sadistica to zawsze możesz iść na WP, albo Onet tam zjebów twojego pokroju można przerzucać widłami

Widzę, że wywołałem u ciebie atak poważnego bólu odbytu, adekwatny do nicka.
Kup sobie maść i nagraj filmik jak wcierasz. Będzie na harda, sadole takie lubią.
Zgłoś
rogala120 2024-03-03, 0:03
Martwi mnie to, że post jest dodany z wyraźnym zaznaczeniem, że to Polak. Przed 2022 nikt o tym nie myślał jakiej narodowości był sprawca.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-03-03, 1:15 7
TwójCzarnyPan napisał/a:

Widzę, że wywołałem u ciebie atak poważnego bólu odbytu, adekwatny do nicka.
Kup sobie maść i nagraj filmik jak wcierasz. Będzie na harda, sadole takie lubią.

Sram na ciebie i twoje porady. Widzę, że ciebie kręci jak ktoś jedzie z tobą jak z burą suką. Może nakręć i wrzuć na harda.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem