Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W Szczecinie POLAK Kierowca samochodu osobowego wjechał w ludzi na pasach/CHODNIKU 17-19 osób rannych.
To niezły "POLAK"
Chłop ma już postawione zarzuty, mineła doba od wypadku.
Dlaczego nie podadzą jego imienia?
A po chuj ci jego imię, zrobisz ołtarzyk i będziesz chlastał bata? XD
To sąsiad zza granicy, na wykopie już dane latają
To sąsiad zza granicy
Wykop wiarygodnym źródłem informacji xDDD nie pograzaj się
Patrzcie, wystarczyło rzucić fejka, że to Ukrainiec i Sadole się zesrali. Teraz nawet jakby policja udostępniła skan jego dowodu i metrykę urodzenia zjeby dalej będą wierzyć, że Ukrainiec. Bo chcą wierzyć.
A tak przy okazji, ciekawe czy sprawca inspirował się tym portalem. To bardzo możliwe, sądząc po komentarzach, podobnych debili tutaj nie brakuje. I ten co zgwałcił i śmiertelnie pobił tą Białorusinkę być może też tu zaglądał.
Ten serwis się na nich opiera. To obecnie większość aktywnych użytkowników, widać po wpisach. Niby niezgodne z regulaminem, ale nie od dziś wiadomo, że administracja stosuje go wybiórczo, według własnego widzimisię.
Za te swoje antypolskie wpisy ktoś ci kiedyś rozpierdoli łeb o chodnik. Oby któryś z twoich banderowskich przyjaciół.
Ja widać administracja pozwala na swobodne wypowiedzi nawet takich umysłowych spierdolin ja ty.
Skoro tak cię boli brak ukraińskiej flagi w layoucie sadistica to zawsze możesz iść na WP, albo Onet tam zjebów twojego pokroju można przerzucać widłami
A po chuj ci jego imię, zrobisz ołtarzyk i będziesz chlastał bata? XD
Nie, debilu.
Poznanie imienia rozwieje wątpliwości jakiej narodowości jest sprawca.
W sieci pojawia się ruzzka propaganda mówiąca, że to gość z Ukrainy. Podobna ruzzka akcja miała miejsce w przypadku gwałtu w Warszawie, po której zmarła kobieta. Sprawcą rajdu jest faktycznie 33 letni Polak, którego ludzie zajmujący się trochę aktywnością miejską w Szczecinie mają z imienia i nazwiska. Część plotek o jego zawodzie to fakt. Fotografie bez paska na oczach też już krążą podobnie jak numery blach, chociaż to nie ma tu żadnego znaczenia.
Temat jest zajebiście gorący u mnie w mieście i ja również trochę mam "inny czas" niż zazwyczaj. Sorry za taki publiczny wpis, ale trochę mnie nosi - nie tylko dlatego, że do tego doszło, ale też dlatego jak mocne skurwienie umysłowe wśród Polaków coraz częściej widzę. Nie ważne czy jest 50 ofiar, czy 100 rannych, ważne jest to skąd sprawca pochodzi. Nie ma pytań, czy są ofiary, tylko pytanie o narodowość. Znów sprawca okazał się Polakiem, G Ł. Takie inicjały, by potem nie było zdziwienia, że jednak mogę mieć rację.
facebook.com/photo.php?fbid=6772741776163206&set=p.677274177616320...
facebook.com/photo.php?fbid=2306823659650585&set=p.230682365965058...
facebook.com/photo.php?fbid=925611662899717&set=p.925611662899717&type=3
facebook.com/photo.php?fbid=925611772899706&set=p.925611772899706&type=3
Nie, debilu.
Poznanie imienia rozwieje wątpliwości jakiej narodowości jest sprawca.
Jak podadzą np. Wojciech to i tak powiesz, że fałszywe. Więc co to zmieni? Ty już swoje wiesz, do zakutego łba nie trafi żaden argument.
Jak podadzą np. Wojciech to i tak powiesz, że fałszywe. To po co podawać?
Myślisz, że dadzą radę wyrobić mu papiery przed poniedziałkiem...
Za te swoje antypolskie wpisy ktoś ci kiedyś rozpierdoli łeb o chodnik. Oby któryś z twoich banderowskich przyjaciół.
Ja widać administracja pozwala na swobodne wypowiedzi nawet takich umysłowych spierdolin ja ty.
Skoro tak cię boli brak ukraińskiej flagi w layoucie sadistica to zawsze możesz iść na WP, albo Onet tam zjebów twojego pokroju można przerzucać widłami
Widzę, że wywołałem u ciebie atak poważnego bólu odbytu, adekwatny do nicka.
Kup sobie maść i nagraj filmik jak wcierasz. Będzie na harda, sadole takie lubią.
Widzę, że wywołałem u ciebie atak poważnego bólu odbytu, adekwatny do nicka.
Kup sobie maść i nagraj filmik jak wcierasz. Będzie na harda, sadole takie lubią.
Sram na ciebie i twoje porady. Widzę, że ciebie kręci jak ktoś jedzie z tobą jak z burą suką. Może nakręć i wrzuć na harda.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów