18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Szczecin
C0C0JUMBO • 2024-03-01, 17:08
W Szczecinie POLAK Kierowca samochodu osobowego wjechał w ludzi na pasach/CHODNIKU 17-19 osób rannych.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cryo 2024-03-02, 18:37 3
C0C0JUMBO napisał/a:

W Szczecinie POLAK Kierowca samochodu osobowego wjechał w ludzi na pasach/CHODNIKU 17-19 osób rannych.

To niezły "POLAK"
Zgłoś
johnnyy 2024-03-02, 19:41
Widzę tępaki nic się po majtczaku nie nauczyliście... Straż pożarna tym razem też sobie wymyśliła że to ukr tak jak tamtym razem ze BMW też uczestniczyło w wypadku nie?
Zgłoś
iceq94 2024-03-02, 19:58 2
4done4 napisał/a:

Chłop ma już postawione zarzuty, mineła doba od wypadku.
Dlaczego nie podadzą jego imienia?

A po chuj ci jego imię, zrobisz ołtarzyk i będziesz chlastał bata? XD

Xian5 napisał/a:

To sąsiad zza granicy, na wykopie już dane latają
To sąsiad zza granicy

Wykop wiarygodnym źródłem informacji xDDD nie pograzaj się
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-03-02, 19:59 10
TwójCzarnyPan napisał/a:

Patrzcie, wystarczyło rzucić fejka, że to Ukrainiec i Sadole się zesrali. Teraz nawet jakby policja udostępniła skan jego dowodu i metrykę urodzenia zjeby dalej będą wierzyć, że Ukrainiec. Bo chcą wierzyć.
A tak przy okazji, ciekawe czy sprawca inspirował się tym portalem. To bardzo możliwe, sądząc po komentarzach, podobnych debili tutaj nie brakuje. I ten co zgwałcił i śmiertelnie pobił tą Białorusinkę być może też tu zaglądał.
Ten serwis się na nich opiera. To obecnie większość aktywnych użytkowników, widać po wpisach. Niby niezgodne z regulaminem, ale nie od dziś wiadomo, że administracja stosuje go wybiórczo, według własnego widzimisię.

Za te swoje antypolskie wpisy ktoś ci kiedyś rozpierdoli łeb o chodnik. Oby któryś z twoich banderowskich przyjaciół.
Ja widać administracja pozwala na swobodne wypowiedzi nawet takich umysłowych spierdolin ja ty.

Skoro tak cię boli brak ukraińskiej flagi w layoucie sadistica to zawsze możesz iść na WP, albo Onet tam zjebów twojego pokroju można przerzucać widłami
Zgłoś
guliusz 2024-03-02, 20:05 2
Można się zacząć przyzwyczajać, dzięki wiadomo komu będziemy już niedługo to mieli na codzień . Dziekuje i nie pozdrawiam wiadomo kogo
Zgłoś
lososito 2024-03-02, 21:01 4
Tusk wpuści inżynierów to tacy jak iceq94 czy czarny zbieracz bawełny, będzie się im kłaniać czy wypinać w wiadomym celu. Szkoda, że nie ma obowiązkowej służby wojskowej, wyprostowało by to tałatajstwo raz dwa.
Zgłoś
Gaiseric 2024-03-02, 21:19 2
iceq94 napisał/a:

A po chuj ci jego imię, zrobisz ołtarzyk i będziesz chlastał bata? XD

Nie, debilu.
Poznanie imienia rozwieje wątpliwości jakiej narodowości jest sprawca.

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
4done4 2024-03-02, 21:44 6
magnapolonia.org/zamachowiec-ze-szczecina-to-ukrainiec/
Tylko tyle znalazłem.
Jeśli się okaże, że to obcokrajowiec to propagandę mamy gorszą niż za rządów pisu.
Zgłoś
Adriano9 2024-03-02, 22:33 2
Cytat:

W sieci pojawia się ruzzka propaganda mówiąca, że to gość z Ukrainy. Podobna ruzzka akcja miała miejsce w przypadku gwałtu w Warszawie, po której zmarła kobieta. Sprawcą rajdu jest faktycznie 33 letni Polak, którego ludzie zajmujący się trochę aktywnością miejską w Szczecinie mają z imienia i nazwiska. Część plotek o jego zawodzie to fakt. Fotografie bez paska na oczach też już krążą podobnie jak numery blach, chociaż to nie ma tu żadnego znaczenia.

Temat jest zajebiście gorący u mnie w mieście i ja również trochę mam "inny czas" niż zazwyczaj. Sorry za taki publiczny wpis, ale trochę mnie nosi - nie tylko dlatego, że do tego doszło, ale też dlatego jak mocne skurwienie umysłowe wśród Polaków coraz częściej widzę. Nie ważne czy jest 50 ofiar, czy 100 rannych, ważne jest to skąd sprawca pochodzi. Nie ma pytań, czy są ofiary, tylko pytanie o narodowość. Znów sprawca okazał się Polakiem, G Ł. Takie inicjały, by potem nie było zdziwienia, że jednak mogę mieć rację.

Zgłoś
4done4 2024-03-02, 22:48 2
Jeszcze takie coś.
facebook.com/photo.php?fbid=6772741776163206&set=p.677274177616320...

facebook.com/photo.php?fbid=2306823659650585&set=p.230682365965058...

facebook.com/photo.php?fbid=925611662899717&set=p.925611662899717&type=3

facebook.com/photo.php?fbid=925611772899706&set=p.925611772899706&type=3
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-03-02, 22:57 1
mit2 napisał/a:

Nie, debilu.
Poznanie imienia rozwieje wątpliwości jakiej narodowości jest sprawca.

Jak podadzą np. Wojciech to i tak powiesz, że fałszywe. Więc co to zmieni? Ty już swoje wiesz, do zakutego łba nie trafi żaden argument.
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-03-02, 23:03 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Jak podadzą np. Wojciech to i tak powiesz, że fałszywe. To po co podawać?

Myślisz, że dadzą radę wyrobić mu papiery przed poniedziałkiem...
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-03-02, 23:04 2
Bul_od_bytu napisał/a:

Za te swoje antypolskie wpisy ktoś ci kiedyś rozpierdoli łeb o chodnik. Oby któryś z twoich banderowskich przyjaciół.
Ja widać administracja pozwala na swobodne wypowiedzi nawet takich umysłowych spierdolin ja ty.
Skoro tak cię boli brak ukraińskiej flagi w layoucie sadistica to zawsze możesz iść na WP, albo Onet tam zjebów twojego pokroju można przerzucać widłami

Widzę, że wywołałem u ciebie atak poważnego bólu odbytu, adekwatny do nicka.
Kup sobie maść i nagraj filmik jak wcierasz. Będzie na harda, sadole takie lubią.
Zgłoś
rogala120 2024-03-03, 0:03
Martwi mnie to, że post jest dodany z wyraźnym zaznaczeniem, że to Polak. Przed 2022 nikt o tym nie myślał jakiej narodowości był sprawca.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-03-03, 1:15 7
TwójCzarnyPan napisał/a:

Widzę, że wywołałem u ciebie atak poważnego bólu odbytu, adekwatny do nicka.
Kup sobie maść i nagraj filmik jak wcierasz. Będzie na harda, sadole takie lubią.

Sram na ciebie i twoje porady. Widzę, że ciebie kręci jak ktoś jedzie z tobą jak z burą suką. Może nakręć i wrzuć na harda.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem