ze sterczącymi pałami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
gumol napisał/a:
nie rozumiał 50 razy to się wreszcie ktoś zirytował, nie każdy musi mieć cierpliwość i tłumaczyć, że ma odejść... jestem w pełni za napierdalaniem pałami!
jebać pokolenie JP, policja jest niezbędna w cywilizowanym społeczeństwie!
Owszem barana który nie rozumie co się do niego mówi lać może go to czegoś nauczy, ale nie zapomnij o jednym, JP kiedyś się skończy a policja będzie dalej pałowała, więc nie zdziw się jak nasze twoje i moje pokolenie dostanie jeszcze nie raz pałami za byle co, tak bez powodu bo jak pies już raz zasmakuje to spróbuje i kolejny raz...
@ up Gadasz bzdety kolezko.
Mozna nienawidziec policji, ale powinno sie miec doniej respekt, teraz nikt nie ma respektu.To wlasnie dzieki policji, ludzie nie zabijaja sie na ulicy masowo, a ten hipster z filmiku ktory robi z siebie ofiare przy kamerze ze swoim najprawdopodobniej partnerem zyciowym jest zalosny, skoro nierozumial ze ma sie wynosic, to trzeba takiemu delikwentowi to wyjasnic.
I zajebiscie ze gumol dostal tyle piwek, moje serce wypelnia nadzieja wiedzac ze sa na tym swiecie ludzie ktorzy nie nazekaja na policje tylko dlatego ze taki jest nacisk na to przez spoleczenstwo pelne gowniarzy bez autorytetow i zadnych zachamowan
Mozna nienawidziec policji, ale powinno sie miec doniej respekt, teraz nikt nie ma respektu.To wlasnie dzieki policji, ludzie nie zabijaja sie na ulicy masowo, a ten hipster z filmiku ktory robi z siebie ofiare przy kamerze ze swoim najprawdopodobniej partnerem zyciowym jest zalosny, skoro nierozumial ze ma sie wynosic, to trzeba takiemu delikwentowi to wyjasnic.
I zajebiscie ze gumol dostal tyle piwek, moje serce wypelnia nadzieja wiedzac ze sa na tym swiecie ludzie ktorzy nie nazekaja na policje tylko dlatego ze taki jest nacisk na to przez spoleczenstwo pelne gowniarzy bez autorytetow i zadnych zachamowan
@Irenvelle respekt - a co Ty murzyn jesteś?
Policja jest potrzebna jak w każdym kraju by pilnować porządku, a nie być na usługach sprzedajnego rządu!
Policja jest potrzebna jak w każdym kraju by pilnować porządku, a nie być na usługach sprzedajnego rządu!
@up no urwaleś mi teraz kable od internetu tym tekstem.
ps.Utwierdziles mnie tylko w przekonaniu, ze internet na gwiazdke to zly pomysl drodzy rodzice!
ps2.zabezpieczajcie sie uprawiajac sex
ps.Utwierdziles mnie tylko w przekonaniu, ze internet na gwiazdke to zly pomysl drodzy rodzice!
ps2.zabezpieczajcie sie uprawiajac sex
Przez właśnie tak zjebane prawo jakie jest w stanach, gdzie składając pozew o to że na szklance nie ma instrukcji obsługi spokojnie ją wygrywasz... I teraz dzikie chuje myślą że wszystko mogą a jak coś jest nie tak jak oni chcą to spierdalają do sądu z płaczem i gaciami pełnymi gówna... Jebać chuja mogli go zastrzelić a nie żeby koleś się męczył od machania pałą...
Sorry że tak dużo napisałem ale kurwa... mniejsza z tym...
Sorry że tak dużo napisałem ale kurwa... mniejsza z tym...
gumol napisał/a:
cywilizowani ludzie potrafie sie dogadac bez pomocy policji:P
Napierdalanie pałami - tak. Napierdalanie pałami ludzi zdecydowanie nieagresywnych - stanowczo nie.
Powtarzałem to wiele razy i powtórzę jeszcze raz: pała i wąż strażacki z wodą ze stawu to najlepsze narzędzia panowania nad społeczeństwem w dzisiejszych czasach. Szkoda tylko, że tak rzadko są używane...
Padło zaklęcie "get down on the ground" niech się cieszy że go nie zastrzelili
gumol popieram. szkoda ze na specjalne okazje nie ma ochotniczej policji;) bo bym chetnie wstapil i lal po ryju debili
[quote="gumol"
Jeśli społeczeństwo jest cywilizowane, to po co policja? : )
Virulent napisał/a:
gumol napisał/a:
zadajesz głupie pytanie i prawdopodobnie jest to próba strolowania ... ale jednak ci odpowiem. Gdyż w każdym społeczeństwie zdarzają się ułomy które starają się płynąć pod prąd lub wybić się z tłumu tym co najlepiej potrafią czyli popisywaniem się w kretyński sposób ... z drugiej strony tacy ludzie bardzo są potrzebni ... na przykład program "Jackass" osoby które ich naśladowały albo ulegają wypadkom (Czasem śmiertelnym) albo tracą zdolności rozrodcze przez co zmniejszają szanse na wprowadzenie do społeczeństwa kolejnego ułoma :]
ok, teraz czekam na kamień :]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów