Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żebyś kurwa zachorował na to i wylądował pod respiratorem, ot byś się kurwo zdziwił, foliarzu jebany.
Po półtora roku nie ma bata, wszyscy mieli już z tym styczność, więc jak żyje teraz, to gówno mu się stanie. 2mln zgonów na 8mld ludzi to gówno wielkie, ale ktoś musi na takich debilach jak ty zrobić hajs. 80% ludzi przechodzi bezobjawowo, albo łagodnie, stoi jak byk w broszurze PANu na temat covid, więc te szczepionki możesz sobie w pizdę wsadzić. To gówno to nie gruźlica, czy hiszpanka i wbij sobie to do pustego łba.
Po półtora roku nie ma bata, wszyscy mieli już z tym styczność, więc jak żyje teraz, to gówno mu się stanie. 2mln zgonów na 8mld ludzi to gówno wielkie, ale ktoś musi na takich debilach jak ty zrobić hajs. 80% ludzi przechodzi bezobjawowo, albo łagodnie, stoi jak byk w broszurze PANu na temat covid, więc te szczepionki możesz sobie w pizdę wsadzić. To gówno to nie gruźlica, czy hiszpanka i wbij sobie to do pustego łba.
Jak o tym mówiłem rok temu to się wszyscy śmiali, że foliarz, że mam aluminiową czapkę założyć, a teraz oczy otwierają. Do niektórych dociera, że zostali zrobieni w balona. Niestety media głównego ścieku robią robotę i jest jeszcze rzesza covidiotów.
Skurywysyn nawet kurwa okiem nie mrugnął.....widać że nie jedno przelewał w gardło
Maaz problem z alkoholem, skoro sie napic nie umiesz
Kolejny profesor medycyny z youtuba się trafił
nie trzeba byc profesorem - trzeba miec choc 1 zwoj mozgowy wiecej niz kon by nie pic wody z wiadra i tak wlasnie maja kobety
UK liderem "wyszczepien" - zakazenia (a raczej pozytywne testy) ida w gore na potege i wina obarczani sa ludzie nieszczepieni Tak kurwa naprawde to ma sens. Izrael - taka sama sytuacja. Jesli w Izrealu jest zaszczepionych z 80% a twierdzono, ze szczepionka ma skutecznosc 96% to przypadki powinny zdarzac sie tam sporadycznie. Naprawde kurwa trzeba pomyslec chociaz przez 2 minuty.
W polsze pierdola w TV, ze trzeba sie szczepic nie dla siebie ale dla innych Lepiej miec zakrzep lub zawal - bo zakrzepem nie zarazisz kogos a covidem juz tak Coraz glupiej, coraz smieszniej... Na poczatku covid zmienial chinczykow w murzynow. Potem doszly wszystkie objawy czegokolwiek - jako objawy covidowe. Naprawde trzeba miec nasrane w glowie by szczepic sie nie przetestowanym jakims preparatem, za ktorego skutki uboczne nikt nie chce wziac odpowiedzialnosci a producent sam przyznaje, ze testy jeszcze sie nie zakonczyly. No ale chuj z tym, na takich jak Ty nie warto tracic czasu. Mam nadzieje, ze to naprawde spisek gatesa i reptalianow - by ograniczyc liczbe ludzkosci poprzez sczepienia - tacy jak ty nie powinni przekazywac dalej swoich genow.
Gorzej... z sadola.
idz posluchac ministra zdrowia ktory jest doktorem... nauk ekonomicznych ooo przepraszam posluchaj ekspertow pisowskich - przeciez oni maja ekspertow np. macierewicza od katastrofy smolenskiej.
ps. pan silwerbalk juz przyjal swoja porcje szczepionki jak widac
Ja tylko napiszę, że przechodziłem covida (potwierdzone dwukrotnie testem, dla niedowiarków mogę wrzucić fotkę) i przynajmniej u mnie nie było to nic więcej niż zwykła grypa. Przez kilka dni miałem płytki oddech i łupało mnie w kościach. Trochę kaszlałem. I tyle. Szczepić się żadnym gównem nie mam zamiaru.
U mnie identyko. Z tym, że mnie rozjebało na miecha, a kolejne 3 nie miałem smaku i węchu(to było ponad rok temu). Miesiąc temu miałem robione prześwietlenie płuc po wypadku i płucka wg chirurga wyglądają pięknie
U mnie identyko. Z tym, że mnie rozjebało na miecha, a kolejne 3 nie miałem smaku i węchu(to było ponad rok temu). Miesiąc temu miałem robione prześwietlenie płuc po wypadku i płucka wg chirurga wyglądają pięknie
chyba klamiesz kolego... jesli miales covida to pluca wygladaja jak gąbka, najprawdopodobniej ktos sie podszywa pod Ciebie bo nie zyjesz - przeciez na filmikach z chin ludzie padali jak muchy Utrata węchu i smaku ? Wystarczy wyygogloowac : brak smaku i wechu po grypie : pojawiaja sie artykuly z 2012r i innych starszych dat. Przeciez jest od chuja sadolowych ekspertow promujacych noszenie maseczke uszytych z gaci - ponoc sa skuteczne wedlug pierdolenia tych znawców juz downo powinienem nie zyc : od poczatku pandemii popierdalam bez kaganca, po szpitalach, po przychodniach, po marketach...
Powinien być jeszcze obok dyspozytor z ogórkami
Dyspozytor karetki wysyła na akcje... DYSPENSER kurwa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów