Alexis została zmuszona do przyjęcia trzech szczepionek wbrew swojej woli, a teraz spodziewa się, że zostało jej tylko kilka dni życia.
Ps.ja podejrzewam że tu chłopak zobaczył jej nowego lekarza .....imigranta
Ale folijkowy czopek też masz? Wrzuć jako 3. zdjęcie. Będzie ciekawie.
A tak w ogóle - co to za szajs?!
Slyszales to co chciales.
Ja tam dobrze slyszalem ze mowiono ze jak w kazdej procedurze medycznej przynosi wiedej korzysci niz minimalne ryzyko powiklan.
Znalem ludzi ktorzy zeszli na covid albo powiklania. Znam ludzi ktorzy nie doszli do siebie po covidzie. Nie znam nikogo kto mialby najmniejsze powiklania po szczepieniu
Ok, to teraz gdyby jakiś fanatyk szczepionek typu Naukowy Bełkot czy SciFun (lub inny fanatyk) pierdolił, że są one w 100% bezpieczne, to warto pokazać przykład (1 z tysięcy tak naprawdę, ale ten jest głośny i ciekawie dokumentowany).
Slyszales to co chciales.
Ja tam dobrze slyszalem ze mowiono ze jak w kazdej procedurze medycznej przynosi wiedej korzysci niz minimalne ryzyko powiklan.
Znalem ludzi ktorzy zeszli na covid albo powiklania. Znam ludzi ktorzy nie doszli do siebie po covidzie. Nie znam nikogo kto mialby najmniejsze powiklania po szczepieniu
Haha, Naukowy Bełkot gość dobrał sobie doskonałą nazwę kanału Tak pierdoli czasem.... dobrze, że rzadko mi wyskakuje.
No widzisz, a ja mam dokładnie odwrotne spostrzeżenia. Większość moich znajomych żałuje, ze się zaszczepiło, bo nagle pojawiły się u nich niespodziewane schorzenia typu zwyrodnienie stawów dłoni. Natomiast ja i nikt z osób, które nie wzięły magicznego prepraratu nie narzekają na nic. Jesteśmy zdrowi
Ok, to teraz gdyby jakiś fanatyk szczepionek typu Naukowy Bełkot czy SciFun (lub inny fanatyk) pierdolił, że są one w 100% bezpieczne, to warto pokazać przykład (1 z tysięcy tak naprawdę, ale ten jest głośny i ciekawie dokumentowany).
to ciekawe akurat bo takich ludzi w rzeczywistosci bylo bardzo malo (głównie schorowani starzy ludzie z niewydolnościami, których ten wirus po prostu dobił - tak, każda inna podobna grypa też by ich dobiła), bo mocno zawyżali statystyki np. wpisując zgon na covid nawet ofiarą wypadków samochodowych, gdy wykryli u nich wirusa. Śmierdzisz mi tu mitomanią, bo covid nie był jakąś niesamowicie groźną chorobą, a zwykłą grypą atakującą drogi oddechowe. Każdy człowiek tym wirusem w ciągu życia zarazi się co najmniej kilkanaście razy . Chyba nie muszę tłumaczyć, że cała ta panika z covidem to był jeden wielki teatrzyk i test reakcji społeczeństw?
Twoi znajomi maja zwyrodnienia stawow od walenia konia a nie szczepionki. Typowa przypadlosc konfiarskich stulejek
Lepiej tak niż martwica mózgu u lewactwa
Ej, ale serio - jak można być tak popierdolonym, żeby wstrzykiwać sobie nietestowany preparat? Jakby w telewizorze powiedzieli, że krokodyl uzdrawia to by kurwa czołgali się dzisiaj po ulicy z odpadającymi kończynami i dalej drwili z "antyszczepionkowców". Naprawdę, lewactwo to choroba umysłowa.