-dzień dobry!
Baba obdarzyła go przesłodkim uśmiechem i łamana polszczyzną odpowiedziała:
-dzyn dopry.
No co mój syn, poważniejąc strzelił:
-Ja nie do Ciebie mówiłem...
Większość Niemców których znam jest w chuj lepszymi ludźmi niż wy. Dalej przypierdalacie się o coś co było zdebileniem jednego człowieka, za którym sami byście poszli gdybyście się tam urodzili. Pierdoleni hipokryci. Jeszcze o Grunwald się przypierdolcie, chociaż to akurat wygraliśmy. Zajmijcie się aktualnymi sprawami jak POjeby w rządzie albo PiSy które chcą się tam dostać.
wracaj do piwnicy bo żyd jest głodny
Co ty kurwa pierdolisz szczylu?!
Gdyby to było tylko "zdebilenie" jednego człowieka to nie było by tematu. Ale I wojna światowa to też on? Rozbiory też on? Wcześniej też on?
Ten naród już tak ma i serdeczny chuj im w dupsko!
Oni czuli, czują i będą czuli się lepsi choćby chuj wie co gadali pod publiczkę. Za tym jednym skurwielem poszedł cały naród więc nie pierdol mi tu żę niemcy są w porządku.
@up
No kurwa.... Rozumiem nienawisc do niemcow, ale zaczynac dyskusje z rodakiem, ktory po prostu ma wlasne zdanie, od slow "co ty kurwa pierdolisz szczylu?!" (6 lat mlodszy "szczyl") to rece opadaja. A pomyslec, ze gimnazja szczesliwie Cie ominely O_o
wracaj do piwnicy bo żyd jest głodny
stara para niemieckich turystów, trzymająca po jednym psie yorku na kolanach. Syn widząc ich krzyknął z uśmiechem:
-dzień dobry!
Baba obdarzyła go przesłodkim uśmiechem i łamana polszczyzną odpowiedziała:
-dzyn dopry.
No co mój syn, poważniejąc strzelił:
-Ja nie do Ciebie mówiłem...
znow @Szajbaaa
6 lat po dwudziestym roku zycia to wcale nie jest sporo i nie pierdoli jak szczyl, tylko ma WLASNE ZDANIE, rozumiesz to ? Czy nikt normalny nie moze miec odmiennego zdania od Ciebie ? Zastanow sie prosze jaki poziom chcesz reprezentowac soba, bo aktualnie widze Zulawy Wislane, a nie "Podbeskidzie".
skoro z ciebie taki patriota to czemu nie pójdziesz do wojska ???
Tak, ok, niech usprawiedliwia wroga i uważa że nic się nie stało.
niemcy są ok i ogólnie nas kochają. Do rany przyłożyć kurwa tylko.
A Żuławy wiślane piękne rejony.
Co ty kurwa pierdolisz szczylu?!
Gdyby to było tylko "zdebilenie" jednego człowieka to nie było by tematu. Ale I wojna światowa to też on? Rozbiory też on? Wcześniej też on?
Ten naród już tak ma i serdeczny chuj im w dupsko!
Oni czuli, czują i będą czuli się lepsi choćby chuj wie co gadali pod publiczkę. Za tym jednym skurwielem poszedł cały naród więc nie pierdol mi tu żę niemcy są w porządku.