📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
janul napisał/a:
zrobiłem krótki remix z użyciem wokalu tego pana
odsiebie.pl/pxq9o6n7xqrc/fajnedupyicyckiremix.mp3.html
A ja mam coś takiego odsiebie.pl/p0m9b8fnuwwp/cyce.mp3.html
kudlaty1125 napisał/a:
udaje mądrego chociaż nawet zawodówki pewnie nie skończył
Szkoda, że panuje taka opinia o uczniach zawodowych.
Co innego jebane leworękie pizdy z liceum.
Zrobilibyście jakiś remix z metalem, a nie jakieś jebane radiowe pląsy.
qrczaksmp napisał/a:
no i co zrobiliście, sobota wieczór nadchodzi a Janul teraz siedzi i skręca seta.
Nie lękaj się
Z domu wyszedłem i nie wiem kiedy wróciłem C*uj z tym, całości nie zrobie bo szkoda mi czasu na zabawe Miałem chwilowe natchnienie wczoraj więc zrobiłem taki urywek
MerowingQ napisał/a:
A ja mam coś takiego odsiebie.pl/p0m9b8fnuwwp/cyce.mp3.html
Skąd to masz jak nikomu tego nie udostępniałem
janul mógłbyś zrobic dłuższy ten rmx ? i podac linka
Podoba mi sie .
Podoba mi sie .
Janul niedaj sie prosić zrób dłuższe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów