📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa a ja zawsze chciałem duży zestaw LEGO a otrzymywałem ten mniejszy (ludek + samochodzik) i to nie każdej gwiazdki. Ale za to zawsze się cieszyłem z tego co mam choć byłem lekko zawiedziony ,że to nie moje wymarzone zabawki. A teraz dzieci zabiły by jak by nie dostały jakiejś pierdółki z listy
Ja tam nic nie dostawałem bo wiecznie kasy nie było i jakoś nie narzekałem. Rodzinka jak zwykle wyjebane, flacha musiała być !
Idiotyzm kum dziecku gre a następnie narzekaj, że się nie uczy, że jest tłuste, i nic nie robi tylko gra
to jest szczęście z preznetu
Też chciałbym kiedyś tak płakać z radości. Czasy dzieciństwa to najlepsze co może być pod słońcem! Patyk nie byl patykiem lecz karabinem, a łąka nie łąką lecz polem bitwy.
Ja pierdole ja jak dostałem woreczek cukierków to byłem tak szczęśliwy, że chuj, pooglądałem kevina do tego i to były najlepsze święta.
Na prawdę marnują dzieciom dzieciństwo dając gry i chuje muje jak n atym filmiku. Iphony, xboxy, play'e, gry... Dziecko musi sie rozwijać, szczególnie w takim wieku, a nie 3h przed komputerem(dobrze by było, gdyby tylko 3 , ale sami wiecie, że teraz dzieci po 5, 6 h przed komputerem spędzają), masakra.
Na prawdę marnują dzieciom dzieciństwo dając gry i chuje muje jak n atym filmiku. Iphony, xboxy, play'e, gry... Dziecko musi sie rozwijać, szczególnie w takim wieku, a nie 3h przed komputerem(dobrze by było, gdyby tylko 3 , ale sami wiecie, że teraz dzieci po 5, 6 h przed komputerem spędzają), masakra.
płacze bo mu sie przypomniało że jest rudy
dostałem w tym roku trzy książki, jestem z tego powodu szczęśliwy, aż trudno uwierzyć że taki szczyl cieszy się z gry na xboxa czy czegoś tam
tak a propo, znam pewnego dzieciaka z bogatego domu [ dziecko znajomych ] który ma ps3, telewizor 54 cale w swoim pokoju ( na wlasnosc ) i w tym roku dostal ps vita, do tego ma chyba 30 gier na tego ps gdzie średnia ceny gier na ta konsole to 150zl. :c
tak a propo, znam pewnego dzieciaka z bogatego domu [ dziecko znajomych ] który ma ps3, telewizor 54 cale w swoim pokoju ( na wlasnosc ) i w tym roku dostal ps vita, do tego ma chyba 30 gier na tego ps gdzie średnia ceny gier na ta konsole to 150zl. :c
kurwa...
Ten temat ocieka żałosną umysłową biedą polaczków.Ludzie!Opanujcie się!
Ten temat ocieka żałosną umysłową biedą polaczków.Ludzie!Opanujcie się!
Gdyby dostał książkę, stary pewnie musiałby iść po kaganiec...
Aż mi się przypomniały święta z paczkami słodyczy z roboty ojca. Później książki od starszego rodzeństwa. Piękna sprawa. Aż się czekało na święta. A teraz kasa, kosmetyki i krzywe spojrzenie nad stołem.
Aż mi się przypomniały święta z paczkami słodyczy z roboty ojca. Później książki od starszego rodzeństwa. Piękna sprawa. Aż się czekało na święta. A teraz kasa, kosmetyki i krzywe spojrzenie nad stołem.
Wkurwia mnie gadanie, że "za moich czasów człowiek dostał model autka, a tutaj ipady xboksy" PIERDOLENIE ZAZDROŚNIKA... w ich wieku tez chcielibysmy dostac rowery komputery itp!
Dokładnie! Sami jakieś gówno dostali i im żal dupę ściska teraz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów