Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
- Nie może sobie zwalić
- dupy też sobie nie podetrze
- nie obroni swojej kobiety przed zagrożeniem
- nie zadowoli jej w łóżku
-jak spadnie z łóżka to już nie wejdzie
- a jak się go zepchnie ze schodów to się będzie turlać
- Gdzie twój mąż?
- A gdzieś pod łóżkiem, bo spadł w nocy
Albo tak:
- Gdzie twój mąż?
- W szufladzie.
A tak poważnie to brawo dla niej. Jeśli nie jest kurewsko bogaty to wyszła za niego z miłości, co się rzadko zdarza.
Rzygać mi sie chce jak słysze takich ludzi jak Ty- zobacz sobie co ten czlowiek robi za zycia a nie pierdol takich glupot- połamiesz sobie rece od tego pisania i Tobie będa dupsko podcierać- jako dobry uzytkownik dodasz zdjęcie i my będziemy sie z Ciebie śmiać.
"W szkole był poniżany przez kolegów, przez co miał depresję i myśli samobójcze."
ciekawe kurwa jak ??
w pełzać pod pociąg ?
lizać podłogę po myciu domestosem ?
Rzygać mi sie chce jak słysze takich ludzi jak Ty- zobacz sobie co ten czlowiek robi za zycia a nie pierdol takich glupot- połamiesz sobie rece od tego pisania i Tobie będa dupsko podcierać- jako dobry uzytkownik dodasz zdjęcie i my będziemy sie z Ciebie śmiać.
Nie dramatyzuj. To jest sadol, nie samosia.
"W wieku 10 lat próbował popełnić samobójstwo poprzez utopienie się" info z wikipedii.
Śmiejecie się a on i tak ma lepszą dupę niż wam się snila
Ja rozumiem, że na 9gagu same prawiczki, ale tutaj? Czy naprawdę wyrwać jakąkolwiek dupę to takie osiągnięcie? Poza tym laska jakaś zajebista nie jest.
Z łóżka bym nie wywalił, ale bez przesady.
z wiki:
"W szkole był poniżany przez kolegów, przez co miał depresję i myśli samobójcze."
ciekawe kurwa jak ??
w pełzać pod pociąg ?
lizać podłogę po myciu domestosem ?
Ale ty kurwa baran jesteś... Tak się składa, że za małolata chciał się utopić, ale nie potrafił tylko dlatego, że tym jak on to nazywa ''kurczęcim'' udkiem nauczył się poruszać i wypłyną na powierzchnie wody ;)Dla zainteresowanych filmik i piosenka jego autorstwa. Pozdrawiam wszystkich, którzy płaczą z powodu rozjebanego telefonu lub komputera... Jak to mówią, zagrajcie w życie, a osracie się już na pierwszym poziomie...
- Nie może sobie zwalić
- dupy też sobie nie podetrze
- nie obroni swojej kobiety przed zagrożeniem
- nie zadowoli jej w łóżku
-jak spadnie z łóżka to już nie wejdzie
- a jak się go zepchnie ze schodów to się będzie turlać
Spójrz na to ze strony zony
- nie będzie się szlajał po barach z kumplami
- nie będzie łapał za cycki i klepał po dupach obcych kobiet
- nie będzie startował z pięściami przy byle awanturze
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów