📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
@up
Jakby dało radę, to bym dał dwa piwa, bo dwa razy napisałeś "murzyn", mimo wszystko przyznam Ci rację. I piwo.
Jakby dało radę, to bym dał dwa piwa, bo dwa razy napisałeś "murzyn", mimo wszystko przyznam Ci rację. I piwo.
weszed i dostał certyfikat, teraz będzie na kablu od internetu próbował
@ktostam
nie, nie wystarczy napisac murzyn, tak samo jak nie wystarczy przypierdolic sie do kogos i na sile probowac dissowac, zeby dostac piwko. (Moje szczescie, ze nie dojebales sie do interpunkcji, literowek i braku polskich znakow! Uf!)Juz nie miales czego sie przyczepic, bo rzeczonego filmiku nei widziales, tak? Forum interii przyjmie Cie z otwartymi rekoma z takimi dywagacjami, ale nie tutaj, prosze. czesc!
nie, nie wystarczy napisac murzyn, tak samo jak nie wystarczy przypierdolic sie do kogos i na sile probowac dissowac, zeby dostac piwko. (Moje szczescie, ze nie dojebales sie do interpunkcji, literowek i braku polskich znakow! Uf!)Juz nie miales czego sie przyczepic, bo rzeczonego filmiku nei widziales, tak? Forum interii przyjmie Cie z otwartymi rekoma z takimi dywagacjami, ale nie tutaj, prosze. czesc!
Myślałem, że osra jakiegoś mohera wracającego z wykładu od sutannika.
chciałem już napisać "nie weszłeś" ale weszł. Trudno. Jest hardkorem i to mu trzeba przyznać.
lipa... nie spadł
Widzę, że ktoś go kamerował z jeszcze wyższej lampy/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów