cipy nie są do niczego potrzebne cipy to wojny i chaos
jak można dalej się kusić na to? zacofanie ludzkie
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
niby takie macho tu jesteście, ten by nie ruchał, tamten by ne ruchał. a jakby podeszła do was na ulicy i powiedziała chodź pójdziemy się ruchać, to byście się posikali w gacie ze szczęścia.
No i kolejny niedojebany stulejarz mierzący wszystkich swoją miarą. Niektórzy wyobraź sobie ruchają codziennie. Te wszystkie dupy do których ślinisz pysk na ulicy ruchają się dzień w dzień (a przynajmniej regularnie) ze swoim fagasem, wiesz? Dla niektórych to nie jest tylko sfera marzeń tak jak dla ciebie.
Więc nie jest tak że każdy z kopyta pójdzie "wyruchać" pierwszą lepszą z ulicy tylko dlatego, że ona chce. No ale takie zwierzęta jak ty nigdy tego nie pojmą. Ty jesteś typem podczłowieka który w obliczu pewnej śmierci myślałby "kurwa, poruchałbym jeszcze zanim umrę".
sztuczne usta, sztuczny cyc, sztuczna dupa, nagranie też jebie fejkiem
A tam pierdolisz, ja tam lubię sztuczne
A tam pierdolisz, ja tam lubię sztuczne
Prosty człowiek ma proste potrzeby. Nie winie cię.
No i kolejny niedojebany stulejarz mierzący wszystkich swoją miarą. Niektórzy wyobraź sobie ruchają codziennie. Te wszystkie dupy do których ślinisz pysk na ulicy ruchają się dzień w dzień (a przynajmniej regularnie) ze swoim fagasem, wiesz? Dla niektórych to nie jest tylko sfera marzeń tak jak dla ciebie.
Więc nie jest tak że każdy z kopyta pójdzie "wyruchać" pierwszą lepszą z ulicy tylko dlatego, że ona chce. No ale takie zwierzęta jak ty nigdy tego nie pojmą. Ty jesteś typem podczłowieka który w obliczu pewnej śmierci myślałby "kurwa, poruchałbym jeszcze zanim umrę".
poszedłbyś, poszedł