Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Następny niedojeb. Pewno ciągle łazi i powtarza "jebać PiS". A rudy się z niego śmieje.
ja też ciągle łażę i powtarzam `jebać PiS` Już 9ty rok...
I jebać konfederację*, która pierdoli, że trzeba wyjść w Unii i Nato, i zrobić sojusz z białorusią
*To, że używają nazwy "konfederacja" to ogromna hańba dla pamięci Konfederacji Polski Niepodległej, która jest odpowiedzialna za odzyskanie niepodległości z PRLu.
za glosno jebnelo jak na malego szczura jebie fake
Po prostu dobra akustyka.
ogromna hańba dla pamięci Konfederacji Polski Niepodległej
Zwłaszcza dla niektórych przywódców KPN takich jak TW "Lech"?
Zwłaszcza dla niektórych przywódców KPN takich jak TW "Lech"?
nie znam takiego. Podasz jakiś link czy coś? W koncu sadol bawi, sadol uczy....
Zakładam, że nie mówisz o lechu wałęsie, bo on miał z KPNem tyle wspólnego co każdy w solidarności - czyli KPN wychował całe pokolenie pod solidarność i stworzył solidarność.
ja też ciągle łażę i powtarzam `jebać PiS` Już 9ty rok...
I jebać konfederację*, która pierdoli, że trzeba wyjść w Unii i Nato, i zrobić sojusz z białorusią
*To, że używają nazwy "konfederacja" to ogromna hańba dla pamięci Konfederacji Polski Niepodległej, która jest odpowiedzialna za odzyskanie niepodległości z PRLu.
A ja myślałem że to Bolka robota
Przecież ciągle powtarza "to ja żem komunę obalił"
P.S.
Masz rację to hańba. Ogólnie wszystkie nasze partie, nie mają nic wspólnego z niepodległością.
Unia również nie ma. Tym bardziej że teraz wyraźnie widać że ma Polaków głęboko w dupie. Liczą się tylko Francja, Niemcy i kilka bogatszych krajów. Reszta to śmieci które są tylko po to, by nimi dyrygować. Tamten chodzi powtarza "jebać PiS" a Ja chodzę i powtarzam"jebać unię" i rudy się ze mnie nie śmieje. Bo jest na mnie wkurwiony.
Widzę że PISiorskie służby nadal inwigilują portale. Ciekawi mnie czy jesteś dumny z tych sztucznie wygenerowanych piw, bo to tak jakbyś ruchał żonę cudzym fajfusem - może kogoś to kręci, ale dla mnie to żałosne.To nie forum tomka lisa, zmień portal
Widzę że PISiorskie służby nadal inwigilują portale. Ciekawi mnie czy jesteś dumny z tych sztucznie wygenerowanych piw, bo to tak jakbyś ruchał żonę cudzym fajfusem - może kogoś to kręci, ale dla mnie to żałosne.
Was tvniarze to się powinno izolować od reszty, bo nawet na sadola z tymi swoimi politycznymi fobiami się wpierdalacie.
To nie forum tomka lisa, zmień portal
CzerstWybut Skoro Ty jesteś za Pisem to twoim portalem powinno być Radio Maryja, a nie Sadistic, pucybucie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów