Szarpie jak jehowy klamką
ja tam za jehowcami nie jestem, też z nich cisnę, ale prawda taka, że oni nigdy za klamkę nie szarpią... możesz być w domu i nie otwierać, a oni i tak nie sprawdzą tego, po prostu sobie pójdą i zostawią najwyżej jakieś pisemko... powiedzenie utarło się w dzisiejszych czasach, ale z prawdą chuja ma wspólnego choć śmiesznie brzmi, to fakt.
Bardzo chętnie to zobaczę jak jesteś taki mocny w gębie i mam nadzieję,że jak cwaniakujesz to się wywiążesz. To mam podać adres czy numer telefonu?
Proszę najpierw o pokazanie fotki
Proszę najpierw o pokazanie fotki
Kto wybrzydza ten nie rucha.
Слава Україні! Героям слава!ja tam za jehowcami nie jestem, też z nich cisnę, ale prawda taka, że oni nigdy za klamkę nie szarpią... możesz być w domu i nie otwierać, a oni i tak nie sprawdzą tego, po prostu sobie pójdą i zostawią najwyżej jakieś pisemko... powiedzenie utarło się w dzisiejszych czasach, ale z prawdą chuja ma wspólnego choć śmiesznie brzmi, to fakt.
W Polsce utarło się wiele "zabawnych" powiedzonek szydzących z innych wyznań. A tutaj bardziej pasowałoby coś w stylu:
Jebie go jak wikary małolata.
Bardzo chętnie to zobaczę jak jesteś taki mocny w gębie i mam nadzieję,że jak cwaniakujesz to się wywiążesz. To mam podać adres czy numer telefonu?
Nie jesteś groźna.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów