📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BuckAngel napisał/a:
mata plastikowa pod prądem? jest tu jakiś elektryk który to wytłumaczy?
O k🤬a jaki debil
Słyszałem o ciekawej metodzie na szczury - złapana sztuka oślepiona papierosem i wypuszczona, drze się tak że reszta rezygnuje z pobytu w niebezpiecznej okolicy. Czy działa? Niby tak, nie mam jak sprawdzić.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
↑ Zobacz sobie "Owadolep" ten klej nie musi być mocny. Ma być lepki i nie wysychać. Jak się zamoczy futrem to już nie ucieknie.
_Tytanowy_Janusz_ napisał/a:
coś co jest głupie i działa nie jest wcale głupie
Nie k🤬a. Jak coś jest głupie to jest glupie i tyle. Tu można podać twój przykład.
Natomiast jeśli coś WYGLĄDA głupio, a działa, to nie jest głupie.
Mega mało humanitarny sposób na pozbywanie się szczurów. Widziałem takie lepy w pracy, niektóre szczury przyklejone żyły tak przez kilka dni, zanim zdechły z głodu, w odchodach, często usiłując się wyrwać odrywały sobie kończyny, no k🤬a, nikomu nie życzę takiej śmierci. Ja wiem, że szkodniki, ten klej powinien mieć jakąś truciznę. Z zasady nigdy nie zabijam zwierząt, ale dobiłem tak kilka z nich, gdy przykleją się futrem, nie ma możliwości ich z tego ściągnąć.
bickle027 napisał/a:
........ ale dobiłem tak kilka z nich, gdy przykleją się futrem, nie ma możliwości ich z tego ściągnąć.
jak k🤬a mogłeś, ty hamie

bickle027 napisał/a:
ale dobiłem tak kilka z nich, gdy przykleją się futrem,
ty jesteś jakiś popieprzony! Jak mogłeś tego nie nagrać i tu nie wrzucić!

BuckAngel napisał/a:
mata plastikowa pod prądem? jest tu jakiś elektryk który to wytłumaczy?
Chłopie, porobiłem się jak szmata i natychmiast ogarnąłem że to mata i klej.
Szare komórki pod prądem? Jest tu jakiś neurolog który to wytłumaczy?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie