📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
BuckAngel napisał/a:
mata plastikowa pod prądem? jest tu jakiś elektryk który to wytłumaczy?
O kurwa jaki debil
Nine, ten, never sleep again.
a co to za klej, że tak ładnie klei kontaktowo?
Słyszałem o ciekawej metodzie na szczury - złapana sztuka oślepiona papierosem i wypuszczona, drze się tak że reszta rezygnuje z pobytu w niebezpiecznej okolicy. Czy działa? Niby tak, nie mam jak sprawdzić.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
coś co jest głupie i działa nie jest wcale głupie
↑ Zobacz sobie "Owadolep" ten klej nie musi być mocny. Ma być lepki i nie wysychać. Jak się zamoczy futrem to już nie ucieknie.
_Tytanowy_Janusz_ napisał/a:
coś co jest głupie i działa nie jest wcale głupie
Nie kurwa. Jak coś jest głupie to jest glupie i tyle. Tu można podać twój przykład.
Natomiast jeśli coś WYGLĄDA głupio, a działa, to nie jest głupie.
Mega mało humanitarny sposób na pozbywanie się szczurów. Widziałem takie lepy w pracy, niektóre szczury przyklejone żyły tak przez kilka dni, zanim zdechły z głodu, w odchodach, często usiłując się wyrwać odrywały sobie kończyny, no kurwa, nikomu nie życzę takiej śmierci. Ja wiem, że szkodniki, ten klej powinien mieć jakąś truciznę. Z zasady nigdy nie zabijam zwierząt, ale dobiłem tak kilka z nich, gdy przykleją się futrem, nie ma możliwości ich z tego ściągnąć.
bickle027 napisał/a:
........ ale dobiłem tak kilka z nich, gdy przykleją się futrem, nie ma możliwości ich z tego ściągnąć.
jak kurwa mogłeś, ty hamie
bickle027 napisał/a:
ale dobiłem tak kilka z nich, gdy przykleją się futrem,
ty jesteś jakiś popieprzony! Jak mogłeś tego nie nagrać i tu nie wrzucić!
BuckAngel napisał/a:
mata plastikowa pod prądem? jest tu jakiś elektryk który to wytłumaczy?
Chłopie, porobiłem się jak szmata i natychmiast ogarnąłem że to mata i klej.
Szare komórki pod prądem? Jest tu jakiś neurolog który to wytłumaczy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów