18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:12
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Igorek95 2017-10-04, 7:27 1
Postal 2

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
BigCohones 2017-10-04, 7:35 7
Szczur jest strasznym szkodnikiem, tak samo jak myszy.
Jak się wpierdoli do spiżarni to masz wszystko do wywalenia, wszędzie pogryzione i nasrane.
Szczurek pewnie podpierdzielał śniadanie mechanikom to i się wkurwili
Zgłoś
SpeedyG 2017-10-04, 8:28 5
Sadole nie zapomnijcie zastawić pułapek i trutek na szczury w swoich piwnicach. Ostatnio była chłodna noc to przez godzinę w piwnicy złapało się 5 myszy. Te szkodniki wszystko pogryzą, zasrają a jak nie zdążysz ich wytępić to się jeszcze rozmnożą, nie wspominając że takie gryzonie mogą przenosić różne choroby. Można również zainwestować w dobrego kocura.
Zgłoś
Wiewór 2017-10-04, 8:51 2
Wstyd być człowiekiem.
Zgłoś
xiro 2017-10-04, 9:17 12
a tam pierdolicie, dobre w chuj
Zgłoś
RasePL 2017-10-04, 9:26 5
ale tutaj, na naszym najukochańszym sadolu, nie jeden jest tego samego zdania. ja sam mam tak, że oglądam nocami zachłannie harda z tekstem "jeszcze jedna strona," a ale jak widze na głównej jak się katuje jakieś zwierze, nie ważne, czy to odbicie głowy kaczki na polu golfowym, czy strzelanie z łuku do zwierząt, to mam ochotę wyłączyć sadola, ewentualnie skomentować post, że tak nie ładnie. mi sie kurwa po prostu robi smutno, jak się krzywda dzieje bezbronnemu. no chyba, że mówimy o dwudziestu czarnoskórych napierdalających pedofila na ulicy liśćmi. wtedy jest spoko. biedny szczurek :c

p.s.
taka turbohistoryjka. moja dziewczyna jest strasznie wrażliwa na krzywde zwierząt i ostatnio z przyzwyczajenia opowiedziałem jakieś turbosadolowe zwierzęce historyjki, to sie kilka godzin do mnie nie odzywała :/
Zgłoś
DarthMoon 2017-10-04, 9:32
Szczur wróci jak Di Caprio w filmie zjawa i wszystkim dopierdooli
Zgłoś
poligon6 2017-10-04, 9:43 9
Pamietam że u nas tez łapano szczury do beczki, jak sie nałapało kilka-kilkanaście sztuk to były dwa wyjscia, kazde miało swoje plusy i minusy.

Pierwsze wyjscie, beczke przykrywało sie denkiem i zostawiało szczury na dwa-trzy tygodnie. Po tym czasie zostawal tylko jeden szczur, którego usmiercano w tradycyjny sposób. Dosyć czasochłonne ale wystarczyło wykopac tylko juden mały dołek

Wyjscie drugie polewano denaturatem i podpalano. W żadnym przypadku ropa czy benzyna za duzy smród, a denaturat elegancko opiekał. Denka też nalezało uzyc bo opalany szczur dostawał nadzwyczajnej skoczności. Wyjscie dość szybkie ale trzeba było wykopać wiekszy dołek plus koszty denaturatu i ewentualne dobijjanie najtwardszych sztuk.

Dlaczego nie trujemy szczurów? Bo bestie jedza małe dawki podejrzanego pokarmu i jak sie źle po nim poczuja, to go nie ruszaja. Nawet jak padnie połowa to reszta szybko sie odrodzi. Dziś jazeli mamy problem ze szczurami to po prostu je gazujemy, jak wujek Adi. Potem wystrczy pozbierac truchła, które zazwyczaj zbieraja sie w jednym miejscu szukajac ucieczki przed gazem.
Zgłoś
Shaggy2631 2017-10-04, 9:47 3
Nie mam szacunku do podludzi znęcającymi się nad słabszymi.
Zgłoś
Matmer 2017-10-04, 9:50 6
Jasne, to nie jest humanitarne ale wierzcie mi że fachowe zwalczanie szczurów jest jeszcze gorsze. Substancje czynne zawarte w profesjonalnych preparatach nie mogą działać natychmiast po spożyciu bo te stworzenia są zbyt bystre. Efekt letalny następuje po ok 4 dniach, poprzedzone jest to powolnymi krwotokami wewnętrznymi i zwierzak cierpi. Inaczej się nie da, kiedy na terytorium szczurzej rodziny pojawia się nowy pokarm to do pierwszej konsumpcji wysyłany jest osobnik najniższy w hierarchii, jeśli padnie szybko inne szczury oznaczają taki pokarm jako niebezpieczny i już żaden nie ruszy.

Ps. @up poligon6 żeby gazować trzeba mieć uprawnienia na stosowanie fumigantów a jak ktoś nie ma o tym wiedzy to przekręci się szybciej niż szczur.
Zgłoś
poligon6 2017-10-04, 9:59 6
Matmer napisał/a:

Ps. @up poligon6 żeby gazować trzeba mieć uprawnienia na stosowanie fumigantów a jak ktoś nie ma o tym wiedzy to przekręci się szybciej niż szczur.

Oczywiście masz racje co do trutek, dodam też że jest takie coś jak szczurza szlachta która nie je tego co reszta, dlatego bardzo wazne jest pozbawienie stada innego zródła pokarmu, a i tak reszte trzeba wykończyc tradycyjnie.

Co do drugiej czesci, tak robia to fachowe firmy, ale sa pewne srodki na wołka zbozowego, grzyby itp. wystarczy odpowiednio dobrać srodki uszczelnić magazyn i po dwóch dniach wejść wietrzac wczesniej pomieszczenie. Swoja drogą życze smacznego gdy szamie sie chlebek z takiego zboża.

Shaggy2631 napisał/a:

Nie mam szacunku do podludzi znęcającymi się nad słabszymi.

No popatrz jak ludzie znęcaja sie nad komarami, pchłami, tasiemcami, bakteriami!
Zgłoś
GeoXL 2017-10-04, 10:13 1
Męczenie zwierząt, czy to myszy czy to ludzi, jest bardzo przyjemne!
Zgłoś
Gdzio90 2017-10-04, 11:04 1
męczenie zwierząt jest do dupy, ale musze przyznać że ta szybka eksmisja z warsztatu była nawet śmieszna
Zgłoś
Alex_De_Large 2017-10-04, 11:32 5
djted napisał/a:

Nienawidzę męczenia zwierząt.... Cokolwiek ma mózg i go używa - czuje....

se.pl/wiadomosci/dziejesie/szach-mat-weganie-rosliny-czuja-kiedy-sa-zj...

Idź wpierdalać kamienie.
Zgłoś
F................o 2017-10-04, 13:04 1
Kto miał szczury, w sensie hodowlane ten się nie śmieje.
Mialem 2 szczury, kota i psa. Szczury były najbardziej posłuszne i inteligentne.
Rozumiem że dzikie Szczury to szkodniki, nie łatwiej było mu przyjebać w głowę pałką i zabić jednym uderzeniem?
Nie rozumiem dlaczego ludzie znecają się nad zwierzętami.
Jebać ich.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem