📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Dla twojej wiadomości OPie szczyl to inaczej bahor. Piszę Ci to boś mnie zawiódł mendo, sądziłem że zobaczę jak gówniak pod lokomotywę wpada.
Internet to potężne narzędzie, dzięki niemu wiem, że gdzieś na jakimś peronie jakaś kobieta, o której istnieniu bez Internetu prawdopodobnie nigdy bym się nie dowiedział, oddała mocz.
Twórcy Internetu: "to zrewolucjonizuje świat, zjednoczy ludzi"
Tymczasem ludzie: "paczta, baba leje na peronie!!! :O"
Twórcy Internetu: "to zrewolucjonizuje świat, zjednoczy ludzi"
Tymczasem ludzie: "paczta, baba leje na peronie!!! :O"
Śmiejecie się, a ja równo miesiąc temu na stacji w NY właśnie też się prawie poiszczałem. Alkohol naprawdę potrafi wygenerować wielkie pokłady uryny. W końcu udało mi się przeklętą siódemką na miejsce dojechać i ojszczyłem kiosk. Tam nigdzie nie ma kibli. A tak swoją drogą to menele w metrze też występują i też śmierdzą szczochem tylko proponuję nie mówić w ich towarzystwie po polsku bo jebaki rozumieją bardzo często polaki robaki. Dziękuję za tę wypowiedź życiową ógółem.
Szczoch nie szczyl ,ale to tak przy okazji swoja droga niech pierwszy rzuci kamieniem kto nie zeszczal sie w pociagu czy metrze.. A sorki to trzeba czasem wyjsc z piwnicy i cos wiecej robic jak tylko pierdolic od rzeczy
dobrze, że kozaki miała
Rozumiem, że jak przyciśnie to pędem skoczyć gdzieś za budynek, śmietnik nawet jakiś krzak czy drzewo, ale to już jest poniżej ludzkiego godności i rozumu człowieka. W sumie ludzie zamiast ewoluować zaczynają dewaluować i sprowadzając się do roli zwierząt. Nie bez powodu zaraz po ściągnięciu tony futrzaków z Afryki itp. lewaki usunęły z wiki wykaz średniego IQ w danym kraju... Afryka, Egipt i jego wszelkie okolice wahały się od 52 do 60. Nie powiem, ambitnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów