6 letni synek skacze sobie na małym motorku... i przelatuje w powietrzu jakieś 20m... za każdym razem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś się może zdarzyć , ale oby nie , że młody źle wymierzy i wyjdzie mu tak pęknie .
A jego ojciec do końca życia będzie żałował że kupił mu ten pierwszy motorek
A jego ojciec do końca życia będzie żałował że kupił mu ten pierwszy motorek
I dlatego wolałbym mieć syna facetowi można znaleźć jakieś konstruktywne i ciekawe zajęcie a babę od małego uczy się robić babki,bawić w dom itd z naturą nie wygrasz
filmik mógłby sie śmiało skonczyc na 9 sekundzie ... a ja kurwa do konca ogladalem z nadzieją ze wyjebie w traktor
Pastrana ma dziecko?
Czemu nie mam bogatych rodziców? ;/ Skończyłbym na hardzie, albo jako gwiazda..
No to teraz mój synek ma przejebane!!!
i tak skacze skacze bez zadnego tricku...wyjebalby sie chociaz ku ucieszy fanow...
Morda GIMBUSY PIERDOLONE Converter do sannia pałki przez dziurke od klucza
chlop napisał/a:
34lata a taki niedorozwiniety, powinni utopic cie w rzece jak byles jeszcze noworodkiemMorda GIMBUSY PIERDOLONE Converter do sannia pałki przez dziurke od klucza
Ale trzeba byc pojebanym Ojcem, to gorsze niz bicie dziecka... rozumiem, moze i frajde sprawia, ale upadek takiej drobnej ososby, z 5/8m nad ziemia, w 90% konczy sie smiercia ( tu patrz Madzia, ok 1m)
Jednyne czego nie znosze w tym filmiku to ta pierdziawka... Az uszy napierdalają...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów