📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Warto dodać, że tego typu uchwyty stosowane są w toaletach dla niepełnosprawnych
gwork315 napisał/a:
Warto dodać, że tego typu uchwyty stosowane są w toaletach dla niepełnosprawnych
przynajmniej kabin nie pomylił
Pasowałoby to powycierać jego ryjem
nie wiem jak wy ale ja sikam ciągłym strumieniem i albo on psika z jakiegoś jajka wielkanocnego na lany poniedziałek albo huj wie co jest z jego hujem
pozdro
pozdro
Diagnoza. przerost prostaty, stąd problemy z ciągłością oddawania moczu...
Haha, czy tylko mnie śmieszy ten 'człowiek-skurwiel' ?
Bardzo bym się z gościa śmiał, jakby wychodząc minął się z kimś właśnie wchodzacym do tej oszczanej przez niego kabiny. A tak, to jestem za tym, żeby sam to sposprzątał za karę, swoimi środkami czystości, beż żadnych rękawic i chuj wie czego, oraz żeby sprzątał ten kibel po każdym takim przychlastem jak on, szczególnie w wypadku, kiedy ktoś nasra na deskę, albo do pisuaru. Pozdrawiam (wszystkich prócz tego chuja, albo nie, pozdrawiam go, kutasem do buzi).
JaredBlackout napisał/a:
Haha, czy tylko mnie śmieszy ten 'człowiek-skurwiel' ?
Mnie rozpierdala to "Pi-pi" hahahah
Nosz kurwa co za skurwiel ale może to damska toaleta skoro nie ma PiPisuara? Jeśli to damska to fajnie he he he
Leje jakiś żółty płyn z butelki , nie ma opcji żeby to było sikanie
RafalPL napisał/a:
Najgorsze jest w tym to ze taka kurwa ręki nie umyje a pózniej w markecie tą zasyfiała graba dotyka owoców, pieczywa i chuj wie co jeszcze.
Dlatego wole pieczywo z piekarni a owoce zawszwe myje dokładnie.
A jak piekarz przed zagnieceniem ciasta, najpierw zamieszał w jajkach, to co ? też wolisz z piekarni?
Oby chuja sraka chwyciła i wlazł do takie sracza i musiał mokrym od szczyn papierem dupe wycierać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów