📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Loq14 napisał/a:
@UP Jak żył i go nie odkopał, to niech kurwa lewacka zginie!
Kolejny kurwa wszędzie lewactwem rzuca, bo to jest "trendy"...
kustoszpan napisał/a:
Czy ten psiak żył gdy robiłeś to zdjęcie?
Na bank kurwa, wygląda tak żywo, że ja pierdolę.
Wagon_Koksu napisał/a:
Na bank kurwa, wygląda tak żywo, że ja pierdolę.
No tak, bo postacie na zdjęciach się poruszają, jak na gifach.
Ochłoń.
@sirrah777 piwo dałem przez przypadek.
Jeb się na ryj bezduszna szmato!
Jeb się na ryj bezduszna szmato!
Fejk jak kobiecość grodzkiej(tfu) bęgowskiego.
gdyby to był człowiek - parsknąłbym śmiechem
a zwierzaka mi w chuj szkoda
a zwierzaka mi w chuj szkoda
To jest Rosja- odkopią, odgrzeją, pukną parę razy młotkiem i będzie jak nowy
@HonderBonder69 za piwko dziękuję
A co do zwierząt, to nic do nich nie mam. Nawet je lubię. Ale psy to są jakieś podistoty, które nie mają racji bytu. Za szczekanie, które drażni mnie niemiłosiernie i szczanie na wszystko co popadnie (ze szczególnym uwzględnieniem kół mojego auta), powinno się je zarzynać niczym świnie. Choć to by była obraza dla świń.
A co do zwierząt, to nic do nich nie mam. Nawet je lubię. Ale psy to są jakieś podistoty, które nie mają racji bytu. Za szczekanie, które drażni mnie niemiłosiernie i szczanie na wszystko co popadnie (ze szczególnym uwzględnieniem kół mojego auta), powinno się je zarzynać niczym świnie. Choć to by była obraza dla świń.
kiedyś był filmik, o podobnej tematyce, gdzie niedźwiedź dostał zawało jak biegł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów