18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Szeryf Internetu zatrzymany! Kradł "na wnuczka"!

- W piątek w godzinach popołudniowych jedna z mieszkanek Gryfowa Śląskiego otrzymała telefon. Mężczyzna przedstawiając się za policjanta drogówki oświadczył, iż jej syn miał wypadek drogowy i żeby nie zostać zatrzymanym powinien wpłacić 27 tysięcy złotych gotówką - relacjonują policjanci.
Dzwoniący pojawił się w mieszkaniu starszej kobiety pół godziny później. Ta wręczyła mu pieniądze. Mężczyzna wyszedł i po chwili wrócił twierdząc, że kwota jest za mała - brakuje jeszcze 10 tys. zł. Kobieta poszła do sąsiadów z prośbą o pomoc.

Zaniepokojeni sąsiedzi zaalarmowali policjantów. Marek O., znany jako Szeryf Internetu, został zatrzymany na gorącym uczynku. W jego samochodzie zabezpieczono kopertę z pieniędzmi.
Policjanci badają teraz, do ilu przestępstw mogło dojść wcześniej. - Na chwilę obecną wiadomo o jeszcze dwóch podobnych zdarzeniach, w których ofiarami padły starsze osoby i od których mężczyzna przejął pieniądze w kwocie około 30 i 120 tysięcy złotych - informują funkcjonariusze.
Jak podaje Radio Wrocław, Szeryf Internetu podjął strajk głodowy i odmawia przyjmowania posiłków w policyjnym areszcie.
Zgłoś
Vinewood 2013-10-14, 15:43
no co za debil
Zgłoś
k................a 2013-10-14, 16:15 1
to dwulicowa świnia , jemu ukraść chipsy za 1 złoty to tragedia i lament na całe internety , ale jak on oszukał staruszków na 160 tyś. to jeszcze strajk głodowy !!!!!!
Zgłoś
pawelkrk00 2013-10-14, 16:26 5
Ciekawe czy to prawda czy jakaś akcja społeczna
Zgłoś
arturogatti 2013-10-14, 18:55
Kulka między oczy za próbe oszukania, tak wspaniałej kobiety jaką jest Babcia!
Zgłoś
longmanslownik 2013-10-14, 18:56
W sumie to trochę szok.
Zgłoś
J................k 2013-10-14, 19:03 3
Szczerze? chuj mnie to obchodzi... tyle razy było wałkowane w TV, gazetach, internecie, a gość jak gdyby nigdy nic idzie sobie, dostaje 17 tys, bezczelnie wraca po resztę, a babka ni chuja nie może zaczaić, że coś jest nie tak. Żałosne bez względu na to ile ktoś ma lat !
Zgłoś
logimw 2013-10-14, 19:20
Jaki skurwiel! Nawet mu współczułem, jak go okradali w tym sklepie. Teraz w sumie nie wiem czy na serio go okradali, czy się z nimi ustawił, żeby jakimś sposobem zdobyć hajs. No, kurwa nie wierzę!
Zgłoś
andrzeyy 2013-10-14, 19:22
stare jak świat a ludzie wciąż się nabierają

=========================
StrefaKulturalnejJazdy.pl
=========================
Kultura i bezpieczeństwo na polskich drogach

Wejdź i przyłącz się do akcji! Bądź kulturalnym kierowcą!
Zgłoś
ćwiartek 2013-10-14, 19:29
Dziwne... a co jeśli to spisek oczerniający osobę, która pokazała kiepską skuteczność milicyji?
Zgłoś
Ruchacz_Dmuchacz 2013-10-14, 19:34 1
Jeśli to prawda, to dobrze chujowi że mu systematycznie opierdalali sklep. Karma gnoju!

Jestem biały i jestem bardzo dumny, bo to najlepszy kolor do czarnej trumny.
Zgłoś
matii914 2013-10-14, 19:41
``Jak podaje Radio Wrocław, Szeryf Internetu podjął strajk głodowy i odmawia przyjmowania posiłków w policyjnym areszcie.,,

I jeszcze kurwa strajkuje.. niech nie wpierdala ścierwo, bardzo dobrze, nie będę ze swoich podatków na skurwysyna łożył.
Zgłoś
M................f 2013-10-14, 19:44 2
A mnie to dziwi skąd stara babcia w 30 minut skołowała 17, czy tam 27 koła ? Kurwa, skąd ?! Takie niskie te emerytury i renty, a co chwila jakąś babcie na 20 koła robią.
Zgłoś
J................o 2013-10-14, 20:03
debil. kradnie się sumy tylko powyżej 100'000zł bez górnego limitu, wtedy mozna być pewnym uniewinnienia. Swoi swojemu umrzeć nie dadzą i obejmą immunitetem, albo wymyślą, że to prowokacja była.
Zgłoś
s................r 2013-10-14, 21:49 1
Jakies pojebane to z deczka, przejal pieniadze w kwocie 30 tys i 120 tys?! 120 tysiecy zloty ktos mu na morde dal, to koles jest lepszy niz Keith Barry.

Smierdzi z kilometra.
Zgłoś
martynapaczek 2013-10-14, 22:11
Znalazł bogate osoby które były naiwne i chciał zarobić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów