Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
*polaczek- nie mylić z Polakiem, polaczek cwaniakuje do każdego, za parę koron sprzedał by krajana, zazdrości innym dobrobytu, w pracy narzeka na wszystko a zwłaszcza na Islandzczyków, którzy sa dla niego życzliwi, jednym zdaniem polska gnida.
No i ma strasznie pedalski samochód.
Pamiętajcie Żaden Chrysler Pacifica nie polskiej homologacji przy najmniejszej stłuczce mówicie „oślepił mnie” i prawo jest po Waszej stronie
O to dojebałeś teraz, słyszałeś o wersjach na EU? A z grubasem bym nie dyskutował w ogóle tylko kazał mu wypierdalać.
nie widać co się dziej z tyłu, ale zachowanie kolesia jak jest faktycznie z policji jest karygodne, chyba że to przegryw życiowy ze straży miejskiej
szeryf pobocza
I co się Ukraińcu rzucasz. Jeśli musiał przez Ciebie hamować to znaczy, że wymusiłeś pierwszeństwo i tyle. Jak udowodnisz że to policjant i skąd Ci to przyszło do głowy? Mógł Ci przyjebać w łeb, a jednak rozmawiał z Tobą. U was policja bierze 20$ i nawet nie rozmawia.
Popierdzielasz na halogenkach udających światła dzienne i myślisz że jesteś cwany. Nie pasuje to wypierdalaj do siebie.
I chuj, że facet jest kretynem wyskakując z pazurami o taka pierdołę. Wam się kurwa należy opierdol codziennie za UPA .
Tobie się debilu należy wołyń na dupsku za mieszanie każdego ukrainca z upą jak tam 90% ludzi nie wiedziało do niedawna co to w ogóle jest ani że jakiś Wołyń coś, jak się sapiesz do kogoś tylko dla tego, że jest "z kądś" to jesteś takim samym śmieciem jak faktyczny upainiec i taki sam dół z wapnem ci się należy.
Polska dla Polaków. A nie brudasow
To by trzeba było połowę narodu zajebać lub przesiedlić, między innymi ciebie... w sumie to ciekawe masz pomysły, niemiec dziadek, czy rusek? Niemiec pewnie, ruscy tylko zrusyfikować chcieli, a niemcy powybijać...
Tobie się debilu należy wołyń na dupsku za mieszanie każdego ukrainca z upą jak tam 90% ludzi nie wiedziało do niedawna co to w ogóle jest ani że jakiś Wołyń coś, jak się sapiesz do kogoś tylko dla tego, że jest "z kądś" to jesteś takim samym śmieciem jak faktyczny upainiec i taki sam dół z wapnem ci się należy.
To by trzeba było połowę narodu zajebać lub przesiedlić, między innymi ciebie... w sumie to ciekawe masz pomysły, niemiec dziadek, czy rusek? Niemiec pewnie, ruscy tylko zrusyfikować chcieli, a niemcy powybijać...
Ohoho, trafiła się ukrainka i teraz bronić się zachciało ?
. Jeśli musiał przez Ciebie hamować to znaczy, że wymusiłeś pierwszeństwo i tyle. .
Nie każde hamowanie to wymuszenie pierwszeństwa. Odśwież podstawową wiedzę z PoRD.
Wymuszenie pierwszeństwa zachodzi zawsze, kiedy wykonany przez nas manewr zmusi kierowcę samochodu jadącego drogą z pierwszeństwem przejazdu do hamowania, a nawet zmniejszenia prędkości.
Kolejny.... wróć do podstaw PoRD…
Gdyby tak było jak piszesz - jazda w mieście byłaby by wręcz niemożliwa. Taka definicja wymuszenia pierwszeństwa (teroetycznie) sparaliżowałaby ruchu na drodze.
Jeszcze raz apeluję: niech ignorancji nie wypowiadają się w tematach, o których nie mają pojęcia.
Ohoho, trafiła się ukrainka i teraz bronić się zachciało ?
Nie. Zwyczajnie mam alergię na podludzi wszelakiej narodowości. Ale wmawiaj sobie cokolwiek co pozwala Ci spać w nocy. Podludzie to uwielbiają wręcz. Ty pisiorze, bo śmiałeś powiedzieć coś o poprzedniej władzy, ty niemiecki podnóżku, komunisto ewentualnie bo śmiałeś skrytykować rząd, ty to, ty tamto, bo myślisz inaczej niż ja. Tfu!
Ukropy jeżdżą jak bydło na uberach, jazda pod prąd, na czerwonym to norma może gruby miał już dość i musiał jakoś odreagować. Ja miałem kilka takich akcji z tymi pseudo driverami ale oni chuja rozumieją jadą na chama gonią piniądz
Panie złotówka od legalnych przejazdów. Zluzuj pan. Pierdolę was i wasze śmierdzące potem i szczynami taksówki z tapicerką z misia. Wolę jechać z ukrem trzy razy taniej, nowym zadbanym autem.
Janusz z krajslera się wkurwił bo próbował przyśpieszyć i zblokować "cfaniaka" ale zapomniał przełączyć z podtlenku gazu na benzynkę i mu mocy nie starczyło, żeby sfinalizować swoją tradycyjną polską złośliwość i chamstwo drogowe.
Nie potrafił pogodzić się z przegraną więc musiał wyjść z ryjem, żeby w swoim mniemani wyjść zwycięsko z sytuacji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów