Chamstwa drogowego ciąg dalszy.
Mam nadzieje ze kolega z laguny dojechał do k🤬sa z pekaesa i odpowiednio mu wytłumaczył czym mogło się to zakończyć...
podpis użytkownika
J🤬
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Skręciłbym za nim i poczekał aż się zatrzyma potem zaj🤬 mu w pusty łeb i odjechał.
K................0
2015-01-04, 22:25
jechałbym za c🤬jem, nie ważne gdzie jedzie
Może się nie znam, ale wydaje mi się (przynajmniej mnie tak uczyli), że na podwójnej ciągłej to się nie wyprzedza. A na filmiku nie widać całych 10 km więc nie wiem czy taki Szeryf z niego. Mnie też denerwują goście co zamiast poczekać kulturalnie 100 metrów na przerywaną, to jak tylko trochę wolnego z naprzeciwka jest zaczynają wyprzedzać.
maniutekxxxx napisał/a:
Skręciłbym za nim i poczekał aż się zatrzyma potem zaj🤬 mu w pusty łeb i odjechał.
Kaskaderdx10 napisał/a:
jechałbym za c🤬jem, nie ważne gdzie jedzie
Szkoda, że tylko na sadisticu tylu kozaków, a na drogach ni chu chu... Ale spokojnie Panowie - niedługo prawo jazdy to się bd mogli wykazać.
@up ileś tam policjant na służbie to nie jest więc c🤬j go obchodzi czy ktoś przez linie przejechał żeby go wyprzedzić...
btw jak tak bardzo chcesz nawet kierunku nie wlaczyl jak mu wyjechal..
Żeberka 19,99zł/kg!!! Dobrze, że jutro Lidl czynny
To nie jest szeryf. Szeryfowie blokują lewy pas, z którego jedzie się w tę samą stroną. Ten tutaj to zwykły idiota, który jeszcze naraża pasażerów na niebezpieczeństwo.
BSK - bardzo słaby kierowca
@kenzol
za taką jazdę sami pasażerowie zastanawialiby się "CO DO C🤬JA PANA?!" i czy kierowca nie jest po paru piwkach ale raczej jedzie sam.
Takie jazda to zagrożenie dla życia i zdrowia dla innych uczestników ruchu. A gdyby tak laguna nie wyhamowała i by się skończyło na trupach? Byłby wtedy się tłumaczył pewnie "no k🤬a - nikt mnie nie miał prawa wyprzedzać to c🤬ja zajechałem!"
RockyWood napisał/a:
Takie jazda to zagrożenie dla życia i zdrowia dla innych uczestników ruchu.
Wyprzedzanie na ciągłej czymś się różni?
R................x
2015-01-05, 7:47
pracujesz dla biedronki?
Chamstwo to wyprzedzanie na podwójnej ciągłej.