Prawdziwa historia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mnie to średnio bawi-przed meczem Polska:Anglia w 1998 ,,pasy'' zajebały mi znajomka.....o ile Wiślak wyjedzie ze Szczecina obity to ,,pas''raczej już stąd nie wyjedzie chyba że w sosnowym wdzianku.
Śmiejcie się, śmiejcie ale jak najadą nas ciapaci to oni będą gotowi umrzeć za ojczyznę a nie Wy dlatego wrabianie ich w niszczenie symboli narodowych jest wybitnie nie w porządku, śmieszy Was to? znaczy, że macie mózgi wyprane lewacką propagadną.
- zelaznalogika.net
oraz ich nowe inicjatywy:
- Sejmlog.pl
- logikatory na facebooku
@up: Tak, będą bronić pięściami i maczetami. To nie są czasy neolitu czy średniowiecza. Wojny wyglądają nieco inaczej. To prędzej studenciak z ASG lepiej karabin obsłuży niż ta dzicz...
oraz ich nowe inicjatywy:
- Sejmlog.pl
Haha, zajebiste.
@up
Aha, czyli jak te debile u mnie po mieście latają z maczetami to są patriotami, ta ?
To kurwa czuje się zajebiście dumnie, że mnie patrioci pocięli.
@up
Aha, czyli jak te debile u mnie po mieście latają z maczetami to są patriotami, ta ?
To kurwa czuje się zajebiście dumnie, że mnie patrioci pocięli.
Autor tego obrazku pomylił niestety barwy bo na to wychodzi ,że wisła zajebała swoją maskotkę. W Krakowie tylko Cracovia!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów