18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
misiek793 2011-07-31, 14:37
matka tylko patrzy na debila
Zgłoś
marcinsud 2011-07-31, 14:56
Nawet bym nie lał tylko od razu z budy wyjebał, na chuj mi chwasty w domu.
Zgłoś
uchimishi 2011-07-31, 15:08
Ciekawi mnie tylko skąd takie czarnuchy mają kasę na taki dom, pewnie zajebali to wszystko. Kurwa.
Zgłoś
miedziak 2011-07-31, 15:35 6
moje pierwsze skojarzenie
Zgłoś
NaughtyBear 2011-07-31, 17:49
@~miedziak

Mogla go kaktusem zajebac a nie laczkiem ?

"Czas, Polsko, wystawić rachunek twych ran,
Niech płaci czerwona hołota"

"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
Zgłoś
Makarov 2011-07-31, 18:09
Wiecie co ojciec wielki silny chłop zamiast pierdolnąć go raz ale dobrze w ten czrny głupi łeb, to próbuje telewizje oglądać.
Zgłoś
Francysl 2011-07-31, 18:43
co to sadystycznego? Przecież się bawią.
Zgłoś
szczur77 2011-07-31, 20:24
takiego ma slugusa jakiego sobie wychodowal....
Zgłoś
D................i 2011-07-31, 20:33 1
jego ojciec powinien zrobic tak

bonusik

i jak tu kurwa nie byc rasista
Zgłoś
lennyrogal 2011-07-31, 21:51
maychan napisał/a:

Co za pojeb

Zero szacunku do rodziców

Jakbym miał czarnego starego to też bym go nie szanował, za to, żę zrobił mnie czarnym... [/code]
Zgłoś
maciuch2 2011-07-31, 22:36
czarne to jednak pojebane są, tego młodego to musiał szympans zmajstrować. btw fajne fotele i "trzymacze" na bronksa będę musiał sobie takie skołować na sesyjkę w pesa
Zgłoś
sosik 2011-08-01, 1:27
Oto przykład najprawdziwszej z prawdziwych małp
Zgłoś
CountPerun 2011-08-01, 15:04
Pewnie szympansy z jego stada palą teraz cegłę na drzewach.
sosik -> nie obrażaj małp.
Zgłoś
dar_q 2011-08-01, 15:11
tak to jest jak ma sie dziecko z wlasna siostra :d
Zgłoś
yeti520 2011-08-01, 23:26 1
A ja na miejscu tego ojca to bym go bardzo dotkliwie pobił i skopał. Ot tak dla przyjemności
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów