„The “narrow” world is when a Chechen boy in a jacket with a mutant chicken on his back, in a Simferopol school, stabs a guy “freed from Bandera” with a knife in the neck” za ync
„The “narrow” world is when a Chechen boy in a jacket with a mutant chicken on his back, in a Simferopol school, stabs a guy “freed from Bandera” with a knife in the neck” za ync
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czyli typowe "wiem, ale nie powiem" - za to ty nie masz żadnego myślenia, nawet zero jedynkowego, bo każdy myślący człowiek po analizie historii, faktów, pogrzebaniu samemu w informacjach czy nawet po zwykłym zastanowieniu się wiedziałby że ta cała miłość polsko banderowska jest tworzona po coś - ale co ja będę perły przed wieprze, ssij kukle sorosa i wpłacaj na bandere, przodkowie na pewno są dumni.
Żywotnym interesem Polski i państw Międzymorza jest to żeby Ukraina wygrała tę wojnę i wypchnęła Rosję poza system europejski. Jeśli chodzi o banderowców to Ukraińcy powinni przeprosić za tamte zbrodnie i przestać czcić zbrodniarzy. W przeciwnym wypadku może być mocno utrudnione budowanie wzajemnych relacji co nie leży w interesie obu narodów.
eśli chodzi o banderowców to Ukraińcy powinni przeprosić za tamte zbrodnie i przestać czcić zbrodniarzy. W przeciwnym wypadku może być mocno utrudnione budowanie wzajemnych relacji co nie leży w interesie obu narodów.
Właśnie to ma miejsce obecnie w Polsce. Spóźniłeś się o jakieś 2 lata.... Za późno, mleko sie wylało... niew ma odwrotu
Właśnie to ma miejsce obecnie w Polsce. Spóźniłeś się o jakieś 2 lata.... Za późno, mleko sie wylało... niew ma odwrotu
O czym pierdzielisz?
Jak to rusek banderowca to jakby nic się nie stało - większą wartość mają poranne pierdy glapińskiego niż te 2 narody ( u ukrów kult bandery jest wiecznie żywy, gdyby w niemczech na defiladach chodzili z portretem hitlera to niemców nazywalibyśmy hitlerowcami- tak samo tutaj bo nie ma takiego narodu jak ukraTFUina)
Pajacu przecież freed from bandera oznacza uwolniony od bandery wiec jaki z niego banderowiec?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów