📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@ ~Cały_Internet
Witam, jak mogę pobrać z sadola ten krótki materiał? Albo jak go znaleźć w necie?
Witam, jak mogę pobrać z sadola ten krótki materiał? Albo jak go znaleźć w necie?
Logiczny napisał/a:
Co do wolności....wolność to kina, teatry, edukacja, film, cała kultura nie wówczas kiedy ona jest dostępna w dużych miastach (Polska), wolność to to wszystko w gównianych miejscowościach.
Jeśli to jet dla Ciebie wolność to gratuluję, jesteś wolnym człowiekiem!
lobuzp napisał/a:
@ ~Cały_Internet
sadistic.pl/chiny-ekonomiczna-inwazja-na-europe-vt326150.htm3599364
Cały materiał. Jest też poruszony wątek Polski.
Nie musisz dziękować.
Iwan walczył w Afganistanie za czasów ZSSR.Podczas jednej z libacji padł trupem,bo pił metę.Znienacka jego oddział zaatakowali Afgańczycy.Gdy weszli do namiotu Iwana to byli przekonani,że nie żyje.Od tamtego czasu niedowidzi,ale jest żywy.
@conderus Zamknij mordę i wracaj do książek bo chyba nic nie wyniosłeś z tej szkoły przyjebie. Prawda jest taka, że każde pokolenie kurwi na następne i nic nie da się z tym zrobić więc pewnie osoby parę lat starsze od ciebie też tak myślą/myślały. Zresztą jakbyś chciał żeby jakaś baba czy chłop napierdalał twoje dziecko metalową pałką no to powodzenia w życiu.
lobuzp napisał/a:
@ ~Cały_Internet
Tutaj masz linka (prawy -> zapisz link jako czy coś tam zależnie od przeglądarki):
v1.sadistic.pl/flv/20150418/1429390166_a75_83.mp4
Tylko szybko bo nie wiem czy się mody nie zbulwersują xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów