...i maczetą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
TylerPL napisał/a:
Raz w tygodniu od kilku lat już robie pizzę, moja wygląda tak:
Dziekuję, dobranoc!
Super ale czemu ranty takie grube ? Ser w środku?
Od kiedy w afryce jest taka pogoda i budownictwo ?
Jedyne co wyłapiesz cioto to syfa od swojego chłopaka cwelu.
ptrkmdg napisał/a:
tych nagrywających,bym ich sobie później wyłapał
lesku73 napisał/a:
Po co czarnuchom szkoła skoro 98% z nich to będą przestępcy a reszta zostanie przeróżnie zastrzelona przed 25-tym rokiem życia.
A po co szkoła Polakom-robakom, skoro 98% z nich będzie zapierdalać u Niemca na produkcji, a pozostała część zostanie bezdomnymi alkoholikami?
plastic napisał/a:
zajebista cerata, i te chaszcze w kompocie. klawo.
Cerata + serwetka była celowym wyborem, bo obrus na stole był jeszcze bardziej ujebany. A chaszcze w kompocie to mięta z ogródka.
czarnybombelek napisał/a:
A po co szkoła Polakom-robakom, skoro 98% z nich będzie zapierdalać u Niemca na produkcji, a pozostała część zostanie bezdomnymi alkoholikami?
UWAGA, MAMY CZARNUCHA ALBO CIAPATEGO!
ptrkmdg napisał/a:
tych nagrywających,bym ich sobie później wyłapał
Jak ci to przeszkadza że nagrywają takie zwierzęta, żeby wyeliminować raka ze zdrowej komórki społeczeństwa to spierdalaj na pole bawełny czarnuchu.
Juzwa napisał/a:
UWAGA, MAMY CZARNUCHA ALBO CIAPATEGO!
Powiedział twój stary do matki jak jej brzuchu urósł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów