Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
powinni go wyjebać z drużyny i nie dopuścić do treningów więcej, ten gnojek widać parę lat trenuje,
chociaż możliwe, że trenuje gdzieś prywatnie, bo szanujący się klub nie dopuściłby, żeby taki chujek u nich trenował
Miał dać się oklepać tylko dlatego, że coś trenuje?XD Nie znamy początku tej akcji, nie znamy powodów a już szanowny kolega wydał osąd.. A co jeśli musiał się bronić? Dalej takie samo stanowisko?
Swoją droga, jak ten większy trzymał takie dyszle leżąc na plecach to byłem pewien, że poleci piękna balaha - ale jednak nie. Młody chciał się wybitnie delikatnie obejść z kolegą jak widać po końcówce.
Młody dostanie po uszach ze wykozystał umiejętność z treningów do bójki w szkole.
Trener raczej poklepie po plecach i powie dobra robota ale za to że tak długo się z nim pierdoliłeś 200 brzuszków i 100 pompek
[ Dodano: 2024-08-27, 17:31 ]
powinni go wyjebać z drużyny i nie dopuścić do treningów więcej, ten gnojek widać parę lat trenuje,
chociaż możliwe, że trenuje gdzieś prywatnie, bo szanujący się klub nie dopuściłby, żeby taki chujek u nich trenował
Pierdolisz jeszcze dostanie pochwałę od trenera , że obił kozaka
Jebane szmaty. Jak mniejszy oberwal to uuu aaaa, a gdy mniejszy już zapiął duszenie nagle stop stop.
Nie ma stop to nie sparing. Trzeba trzymać aż omdleję.
Jestem bardziej niż lekko przekonany, że to nauczycielka czy jakiś inny pracownik placówki szkolnej mówił stop a nie dzieciaki biorące w tym czynny albo bierny udział.
Co widać w ostatnich klatkach filmu jak baba z kartką w łapie i plakietką zwisającą ich rozdziela zanim tamten zacznie odpierdalać breakedance z braku tlenu.
Przecież widać, że duży odpłynął.
I bardzo kurwa dobrze. Puścił by za wczasu i jeszcze wyłapał by bułę.
Jebane szmaty. Jak mniejszy oberwal to uuu aaaa, a gdy mniejszy już zapiął duszenie nagle stop stop.
Nie ma stop to nie sparing. Trzeba trzymać aż omdleję.
nie wiem czy zwróciłeś uwagę ale to były jakieś dorosłe baby, prawdopodobnie nauczycielki które dopiero doszły do miejsca akcji
nie wiem czy zwróciłeś uwagę ale to były jakieś dorosłe baby, prawdopodobnie nauczycielki które dopiero doszły do miejsca akcji
Fakt nie zwróciłem.
Spokojnie, jeszcze nie wygrał. Ale nie bał się podjąć walki zcwiększym od siebie, więc teraz ma szacunek na dzielni.
Tak trzeba żyć.
Wygrał. przez większość walki miał kontrole i zakończył duszeniem zza pleców. Kwestia 3 sekund żeby większy zaczął klepać. Nauczycielka go przed tym uratowała.
brakuje happy endu jak kudłaty nogami przebiera z braku tlenu
za szybko odpadł by pomachać
Młody dostanie po uszach ze wykozystał umiejętność z treningów do bójki w szkole.
w Polsce tak. w każdym innym kraju masz się bronić. nie ważne jak nie ważne czym. Po to chodzisz żeby potrafić się obronić. w POlsce wywalą Cię i jeszcze naskoczą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów