📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ah przypomniały mi się szkolne czasy jak sam robiłem z siebie klasowego głupka/rozweselacza , fajnie było
"przypomniały się młode lata" jak proboszcz kazał się tak klepać po kutasie?
RYHOO napisał/a:
Idź pokazać mamie jak łądnie dojebałes na sadolu i podziękuj, że zakłada konta zeby stawiać piwka pod Twoimi stulejowymi odciskami na klawiaturze
nie musialem nic dojebywac, stwierdzilem fakt ty sie piwkami wirtualnymi jarasz? co za dzieciak... ja pierdole...
Pandemio-psychoza napisał/a:
Jak w podobnej sytuacji córka znajomych oddała liściem w pychol, to chłopaczek się popłakał.
Ależ byłem z niej dumny
Czemu byłeś dumny z córki znajomych, lepiliscie kurwa chłopki z plasteliny razem ? A tak poza tym to co tu kurwa robi ten filmik kurwa ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów