📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 11:41
🔥
Lekcja wychowawcza
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie dosc ze to jest jakies obmacywanie a nie walka to jeszcze 2 fps na sekunde
widać kurwa nauczyciele to same lamusy napierdalać takich ...do takich gnoi mile widziany jest pan o zasadach wychowawczo nie standardowych liść odmulający na wejście jak nie daje skutków poprawaka i grzecznie powiedziane prosze usiąść hyhyhyhyhyh
tak powinno byc w kazdej szkole
Banda debili, którzy nie doceniają pracy innych a sami skończą z winem pod sklepem :S
#malpiszon
a co on miał zrobić jak leciały w niego krzesła?
#malpiszon
a co on miał zrobić jak leciały w niego krzesła?
@Maniaqus ja uważam że ten stół na taki ciężki nie wyglądał.
A swoją drogą może jestem dziwny, ale szkoda że tym krzesłem jednak nie dostał i się krew nie polała
A swoją drogą może jestem dziwny, ale szkoda że tym krzesłem jednak nie dostał i się krew nie polała
@PartySebus: jesteś odpowiednim człowiekiem na odpowiednim portalu
ja jebie jaka łopata xD
Ci magowie mają słabego skilla bo tylko jakieś słabe zaklęcia rzucają sobie nawzajem a do tego disspelują je i zero walki
dla takich zjebów bym przywrócił obozy pracy jak by nie chcial pracowac to przynajmniej mydlo by bylo z niego : D
Płeć onelifetolive
Chyba w twojej , albo do takiej w korej twoje dzieci beda chodzic
Chyba w twojej , albo do takiej w korej twoje dzieci beda chodzic
trochę pipa z nauczyciela, najpierw wdał się w szarpaninę a jak napotkał opór to spierdolił
z jakiej szkoły ten filmik?
niezłe
niezłe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów