Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Żydzi to jedyna nacja, która rozpamiętuje się w swoim cierpieniu od 3 tysięcy lat, i zmuszają cały świat, żeby to ich wydumane cierpienie było jedyną krzywdą jaka się na tym świecie stała, mając głęboko w dupie inne nacje i narody, piszą i zakłamują historię w ten sposób, żeby byli jedynymi pokrzywdzonymi, a oni sami są święci. Oczywiście będąc tysiąclecia w żałobie, nie stoi im na przeszkodzie, okradanie, rabowanie i skłócanie innych nacji na tym świecie. Żydzi to rak na ludzkości, zabija po cichu, a zanim się obejrzysz jest za późno.
Jedynym problemem żyduchów jest to, że za mało ich lądowało w piecu i pod prysznicem.
"Żymianie". Co się podziało z waszą ortografią?
"Żymianie" to żartobliwe i bezpieczne na większości politpoparwnych stron określenie na pejsatych.
A co do filmiku to należy pamiętać, że krukowate należą do najinteligentniejszych ptaków
youtube.com/watch?v=iJJGCzt2q18
* bo wiecie, kto siedzi w YT
Edycja.
Żymianie to jedyna nacja która walczy o swoją historię, korzenie i szacunek oraz wartości rodzinne. Równiez jedyna która walczy z takimi rzeczami u innych narodów.
C o ty kurwa ćpiesz? Wykurwiaj na smietnik.
C o ty kurwa ćpiesz? Wykurwiaj na smietnik.
Napij się, bo chyba czkawki dostałeś...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów