Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:11
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:56
Mam coś dla sadoli, lubiących gry, gdzie ilość przemocy i wybuchów osiąga chory poziom

Dla tych co lubią dekapitacje i ogólne rozczłonkowanie ciał przy użyciu katany, wywrotki wystrzelonej amunicji i oceany krwi polecam najnowszy zwiastun polskiej gry Shadow Warrior od warszawskiego studia Flying Wild Hog. Jak widać chłopaki mają poczucie humoru i zapowiada się sroga jatka.

Premiera 26 września na PC, a za jakiś czas na nadchodzące next-geny - PlayStation 4 i Xbox One.

źródło: hcgamer.pl/dekapitacja-wybuchy-i-ostry-seks-w-nowym-zwiastunie-shadow-...

Szukałem po tagach - nie było, albo jakiś ciapaty źle tagował.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
danis008 2013-09-08, 19:30
dupy nie urywa
Zgłoś
S................h 2013-09-08, 19:32 1
Jedyna prawdziwa sadolowa gra to POSTAL !
Zgłoś
Pallar_Anders_Visa 2013-09-08, 19:53
"Jak widać chłopaki mają poczucie humoru i zapowiada się sroga jatka."

- oni mają? Przecież to remake.
Zgłoś
x................s 2013-09-08, 19:58
lala1 napisał/a:

to weź znowu przewin do 0.32 i popróbuj swoich sił w czytaniu.

ahaha grafika jak z dooma II
Zgłoś
Dobrutro 2013-09-08, 20:05 1
Oj tam takie napierdalajki dla odmóżdżania. Zagrajcie lepiej w EVE Online i popracujcie trochę główkami na jej rozbudowanej ekonomii. Mało tego gra jest połączona z free 2 play strzelanką Dust 514 na PS3, a wszystko toczy się na jednym serwerze. Żołnierze z Dust na planetach, EVE gracze na orbicie i dalej.

Zaproszenie na 21 dniowy trial zamiast standardowego 14 dniowego: secure.eveonline.com/trial/?invc=35529861-c8cb-4718-af6b-14e0c083f6cb&... jeśli ktoś się zdecyduje upgradować konto niech napisze do mnie na sadisticu wiadomość to mu odpalę 300 milionów waluty z gry. Starczy na miesiąc góra dwa na drobne wydatki.
Zgłoś
w................e 2013-09-08, 20:06 3
Flying Wild Hog- studio założone między innymi z byłych członków CD Project Red, które opracowało własny silnik graficzny na potrzeby ich pierwszej gry jaką był Hard Reset. Chłopy z Polski, którzy potrafią zrobić kawał dobrego gameplay'u jakim się okazał ich debiutancki tytuł czerpiący garściami z staro szkolnych dobrych strzelanek. To wszystko powinno dać do myślenia czego możemy się spodziewać po nadchodzącym tytule, nie wiem skąd w ogóle porównania do Snipera, kocham wypowiedzi osób gówno wiedzących o branży elektronicznej rozrywki a w szczególności ich zasoby wiedzy o polskich developerach. Mamy świetnych programistów, rewelacyjnych graczy a przede wszystkim chęć pokazania światu, że to co potrafimy zdziałać jest warte uwagi tak jak największe światowe tytuły zachodnich developerów. Idźcie sobie dalej grać w ,,Mario 997 : Back to the retro" ja tam przytnę sobie z Bulletstorm'a
Zgłoś
s................r 2013-09-08, 20:39 1
Cytat:

Zagrajcie lepiej w EVE Online i popracujcie trochę główkami na jej rozbudowanej ekonomii.

Chetnie bym pogral, ale mam rodzine i prace, ale piwo dla ciebie za zachete .

Aha, najlepsze polskie gry: Electro-Body, Teenagent i Polanie. Reszta chuj
Zgłoś
Marxe 2013-09-08, 20:48 2
tiaaa,pokazują taką gre

a dostajemy to

Zgłoś
Zgon14 2013-09-08, 20:53
Outlast jest bardziej brutalny w koło jelita i głowy
Zgłoś
Tafariel 2013-09-08, 21:19 1
Matush5 napisał/a:

Taaaa będzie to samo co z tą grą Snajper Ghost Warrior. Na recenzjach super wyśmienita gra... A jak ludzie zaczeli w nią grać okazało się, że NPCty rozpierdalały Cie z pistoletu z odległości 1500 metrów MAŁO TEGO widzieli Ciebie w samym gąszczu dżuglli... Sorry dla mnie jedyna Polska gra z której moge być dumny to tylko Wiedźmin...

To Waść chyba w "Painkiller" nigdy nie grał Polecam gorąco bo gra jest epicka! (Wiedźmak oczywiście też no ale bez przesady, że jedyna dobra gra)
Zgłoś
GhostScarface 2013-09-08, 21:41
ta gra bedzie zapierdalać tylko na PS4 .Dlaczego ,.? Pecetowcy sciskają zwieracze że na kompie poleci lepiej ,...może i tak ale cie kurwa na takiego kompa nie stać jeżeli cie nawet na PS4 nie stać gamoniu ;P a x to chuj i każdy o tym wie .dziekuje.
Zgłoś
Nero93 2013-09-08, 21:41
Ktoś tu chyba nie grał w pierwsze serie Seriousa Sama.. Ta gra miała rozpierdol a przy okazji nutke humoru.
Zgłoś
bartek.k 2013-09-08, 21:47 1
no to jak rozpierdziawka z humorem to i Bulletstorm się łapie.
Zgłoś
Kakałowy_Szatan 2013-09-08, 22:05
będzie w co grać
Zgłoś
Aragon1988 2013-09-08, 23:43
Shadow warrior to remake starej gierki pod tym samym tytułem. Starsi może pamiętają, a dla młodszych...http://en.wikipedia.org/wiki/Shadow_Warrior
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem