Szał na kortach
Tenis w porcie
Stój Halina
Cała para
Mała generała paczka
Równo z górki
Domki w Słupsku
Pradziadek przy saniach
Kużył dziadek na _urwisku.
Kolonista z piłą
Chyży rój
Onanizacja organizmu - to niestety jest obleśne w obie strony.
Silnik w promie
Wicek w cynie
Sypać rowy
Mądra Jola
Pasaż mały
Chór wujów
Pradziadek pod Saltem
Gra babka w salopie
Kot Londona
Barwa na kurierze
Zupa Dana
Krówki w mroku
Głód w parku
London w kasku
Słynna praczka
Cała z lipy
Sodium do prania
Chata wuja Toma
Mądra Jola, ale mała jak płot
Jerzy rybak kurzył na _urwisku
Ktoś tam u góry napisał "Gadaj bez przerwy przez cały mecz, a założę się, że się przejęzyczysz. ".
Kurwa, oglądam piłkę zapewne kilkadziesiąt lat krócej od niego, ale bez przerwy pierdolić nazwisko napastnika, z pomocnikiem (Marchisio zamiast Morata), to już trzeba mieć łeb. Może on kurwa to już po prostu dla jaj robi?
szkoda, że TVP trzyma się takich emerytów zamiast wypromowoać jakiegoś ciekawego, młodego komentatora, rozumiem, żę siła to dośw2iadczenie, ale w tym wieku to już demencja i chętnie posłuchałby kogoś nowego z jajem
Żartujesz? To może też zmienić Sznuka, by kto inny prowadził "1 z 10"? Dla mnie, pomimo, że gardzę nożną i mnie w ogóle nie podnieca, to innego głosu jakoś sobie nie wyobrażam jako komentatora.
Żartujesz? To może też zmienić Sznuka, by kto inny prowadził "1 z 10"?
Ale Szpakowskiego, który co mecz się myli jakby był umysłowo ociężały to ty nie porównuj do Sznuka, bo ten drugi obyciem i ogładą zjada większość prezenterów.
Ten mecz to była porażka. Barcwele standardowo się przewracali i podkładali przy każdej akcji, ale jak Juventus dał dupy... Nie było ataku, nie było gry w pomocy, obrona ledwo zipała bez Chielliniego i ogólnie najlepszym graczem Juventusu w tym meczu był Buffon, bo gdyby na tej bramce stał ktoś inny to byłoby z 6:1.
Dodam tylko że barceloniarze powinni za takie aktorzenie dostawać karnego kutasa w ryja w przerwie meczu...chociaż zaraz zaraz.
TVP to dno, od kiedy LM leci na C+ oglądam tylko i wyłącznie tam. Emeryt szpaku z debilem Żewłakowem to naprawdę kopalnia beki i debilnych tekstów. W c+ pracują ludzie młodzi, energiczni a przede wszystkim zdolni. Twarowski, Smokowski, Nahorny, Rudzki, Żyżyński, Laboga, Pełka czy Wolski.. wszyscy poziomem komentowania wciągają szpaka nosem. No i jeszcze jest Kaziu Węgrzyn i pan Sławek :] Relacje ze wszystkich meczy, skróty, analizy, wywiady no aż chce się oglądać.
Szacun dla Szpaka za tyle lat kariery, no ale trzeba wiedzieć kiedy zrezygnować. Nawet w TVP są lepsi komentatorzy, chociażby Laskowski.
Jeszcze jedna sprawa, na taki mecz jak finał LM TVP powinna raczej swoich komentatorów mieć na stadionie w Berlinie, a nie w studio w Warszawie.
Od pana Szpakowskiego to wszyscy powinni sie odpierdolić. To co ja przy jego głosie meczy przeżyłem to moje. I żyje. Takie budowanie napięcia i tembr głosu jest niezastąpiony przez nikogo. Żartowałem. Nie spierdala.
I tu sie mylisz, siedzieli na stadionieJeszcze jedna sprawa, na taki mecz jak finał LM TVP powinna raczej swoich komentatorów mieć na stadionie w Berlinie, a nie w studio w Warszawie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów