Chłopaki się przynajmniej uśmiali
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co nie zmienia faktu, że jazda kabrioletem z otwartym dachem w deszczu jest głupia.
Ale zachowanie za kółkiem typowo kobiece - przez ponad pół minuty nawet nie zauważyła, że na pasie obok jedzie równolegle inne auto. Tylko korytarz przed sobą i nic poza tym nie widzi. Klapki na oczach jak koń.
Każdy złapał facepalm, że laska głupia, że blondyna, że kobieta za kółkiem itp. Przypatrzcie się 'yntelygenci' jak pod koniec filmiku widać opływającą strugę powietrza z kroplami wody. Na kierowce nic nie kapie.
przy dużych prędkościach powyżej 100 km/h tworzy się nad samochodem poduszka powietrzna i deszcz i tak nie napada do środka
gieza napisał/a:
Każdy złapał facepalm, że laska głupia, że blondyna, że kobieta za kółkiem itp. Przypatrzcie się 'yntelygenci' jak pod koniec filmiku widać opływającą strugę powietrza z kroplami wody. Na kierowce nic nie kapie.
Ile razy jeszcze z tym chujowym argumentem wyskoczycie?
Chuj z tym, że powyżej 100km/h deszcz nie pada. I tak kurwa dojedzie do miasta, stanie na skrzyżowaniu, zresztą w ogóle w końcu zwolni i ZMOKNIE, razem z wnętrzem kabrioletu.
Tia ale za to pukanie w szybę żeby zwrócić uwagę, jest już mądrym zagraniem
Mateusz_stg napisał/a:
W kabrioletach nie zamyka sie dachu podczas deszczu i mocnego wiatru
Aleś wymyślił, ja pierdolę To głupie nawet jeśli masz na myśli dachy obsługiwane z przycisku.
W MX-5 takiej jak na filmiku dach obsługuje się ręką (można sięgnąć nie wysiadając z samochodu i to szybsze niż jakikolwiek mechanizm). Bardzo możliwe że ten tutaj dach jest zjebany, bo po złożeniu powinien być na wysokości karoserii a nie zagłówków tak jak u tej pani.
W ogóle to wystarczyłoby żeby podniosła szyby i (ewentualnie) ciut przyśpieszyła.
robaluch napisał/a:
Pogromcy mitow testowali to 'zjawisko' jakim jest jazda kabrioletem <Z otwartym dachem> podczas deszczu.
Powyzej odpowiedniej predkosci kierowca jest SUCHY tak samo jak i pasazerowie.
Aerodynamika Panie i Panowie... Aerodynamika.
W gimbazie tego nie uczą, dlatego cie wszyscy z niej śmieją ;//
artiee napisał/a:
@robaluch nie zesraj się z tymi mądrościami....
Żal ci dupę ściska, że ktoś jest mądrzejszy od ciebie?
Dach wygląda na częściowo zamknięty. Według mnie po prostu sie coś rozjebało i nie dało się go zamknąć.
marmar napisał/a:
Co nie zmienia faktu, że jazda kabrioletem z otwartym dachem w deszczu jest głupia.
Czytam te debilne komentarze i sie zastanawiam ze nikt tego nie widzi .Ta dziewczyna jedzie mazda mx 5 i wystarczy spojrzec na odstajacy zblokowany dach ktory sterczy i odstaje od bryły auta. Nie byla najwidoczniej w stanie go rozklinowac i złożyc stad powrot w deszczu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów