📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
Afera końska mu zaszkodziła.
Mimo wszystko szkoda tego zjeba. Myslałem, ze sie ogarnie na resztki swojej kariery, no ale cóż. Szklana szczęka... Z tym nie wygrasz. Ma to on i ma to AJ. Druga sprawa nikt nie jest sobą po nokautach od Wildera. Dla dobra Ałtuła lepiej by skonczył już teraz kariere. Szkoda zdrowia bo teraz nie potrafi sklecić zdania (nigdy nie umiał) a za pare lat bedzie niemową
Nie lubie jak czekoladowy pierze białego , Ale Najman i Szpilka się nie liczą.
Kurwa, co to za biay palant ???
Fejm emema już czeka na ajtujka od koników
He he he "twardy góral", he he he... bawełniane dindusy napierdalają tępego dryblasa jak worek treningowy. Już nawet oni górują nad nim techniką i taktyką. Polecam poszukać zapisów walk chłopaków od Papy Sztama. Oczywiście inne czasy, inne wagi, bo głównie lekkopółśrednia (Leszek Drogosz), średnia i półciężka (Zbigniew Pietrzykowski), półśrednia (Zygmunt Chychła, który pięknie wpierdolił Szczerbakowowi). Te chłopaki (dziś dziadki albo nieboszczycy) walczyli przede wszystkim głową. Technika, kondycja i inteligencja były Ich atutem. Pieniędzy nie mieli za to wielkich. Albo jak Leszek Drogosz dostawali w nagrodę dzieła Włodzimierza Lenina i Karola Marksa, albo szybciej przydzielano mieszkanie, albo motocykl Jawa, albo bony dolarowe o wartości $100. Cały sport był teoretycznie amatorski, ale żeby było kasabubu dla utalentowanych, młodych ludzi, niemal w 99% wszyscy byli zmilitaryzowani, lub zatrudnieni w milicji. Korzyść była jeszcze jedna, jakakolwiek spierdolka za granicę skutkowała zarzutem o dezercję. Powszechne też było zbieranie haków obyczajowych, zarzutów karnych (często młode chłopaki potrafili komuś wypierdolić poza ringiem) i szantażowanie zawodnika w zamian za osiągane wyniki. Słowem, motywacja była naprawdę wysoka a nie, wożenie się po Krupówkach, furą za milion z bulterierem na miejscu pasażera.
Myślę, że dla Szpilki też,
Wygląda na zadowolonego
Myślę, że dla Szpilki też,
Wygląda na zadowolonego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów