📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Czas reakcji kierowcy jak u szachisty po wylewie
OpenStreetMaps napisał/a:
Przecież to ewidentna wina kierowcy. Prawo jady zabrać mu dożywotnio jak mógł nie widzieć osoby na przejściu? Jestem w stanie zrozumieć ze kobieta samochodu nie zauważyła który jedzie i nie zwalnia , ale żeby kierowca kobiety nie dostrzegł to już jest przegięcie na maksa. Wój w dupę wszystkim tym którzy obwiniają tą biedną niczemu winną ofiarę debila za kierownicą.
Kobieta nie zauważyła samochodu? To brzmi jak przypadek. Ja tu przypadku nie widzę, za to widzę selekcję naturalną Zrobiła wszystko żeby wjebać się pod samochód. Zero przetwarzania informacji przez mózg. Gdyby przed nią była przepaść, to też by się zdziwiła na dole Szkoda mi kierowcy, bo przez głupią pizdę będzie miał problem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów