📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Koniec ! A jeśli żartowałem ?
A jeśli to nie był człowiek tylko obcy?
Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...
wygląda ja golarka do ubrań i film puszczony od tyłu
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
♣ napisał/a:
Jeśli dostanę piwo za komentarz stawiam kratę
W tym może być podstęp ukryty, wyjebane więc na to
"Po posypaniu kosmetykiem przerzedzonych włosów, tysiące drobniutkich, keratynowych włókien wczepia się we włosy bardzo mocno, dając nieprawdopodobny efekt ich gęstości. Wygląda to tak, jak gdyby w ciągu pół minuty wszczepiono do głowy tysiące nowych włosów."
Wystarczy posypać mikrowłóknami przerzedzone włosy, by jednej chwili uzyskać wygląd gęstej, naturalnej fryzury. Wygląda to tak jak gdyby w ciągu 30 sekund przeprowadzono na Twojej głowie przeszczep włosów.Toppik jest całkowicie bezpieczny dla włosów i skóry głowy. Mikrowłókna stworzone są z czystej keratyny. Jest to to samo białko, które buduje ludzki włos.
Mikrowłókna Toppik dają tak naturalny efekt gęstszych włosów, że zauważenie stosowania tego kosmetyku jest praktycznie niemożliwe.
Wyjebane... a co jeśli się podrapie po głowie?
a co jeśli już dawno zjebali zabawę z "a co jeśli" gimbaza się bawić nie umie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów