📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ślunskie powietrze i kohol konserwujo! Chopie!!!
andrzejrobert75 napisał/a:
Byłem,ale nie slyszalem godojących.
Bo byłeś w Katowicach. Jedz do Rybnika, Piekar Śląskich lub Bytomia hahaha
Ja jebie... Co to kurwa jest?!
Skąd ma tą dziurę i dlaczego dym stamtąd idzie? Płuca też ma dziurawe?
Nie boi się, że mu coś do tej dziury wpadnie?
Jakim cudem ten menel w takim stanie żyje? Zombie?
Tak wiele pytań...
Skąd ma tą dziurę i dlaczego dym stamtąd idzie? Płuca też ma dziurawe?
Nie boi się, że mu coś do tej dziury wpadnie?
Jakim cudem ten menel w takim stanie żyje? Zombie?
Tak wiele pytań...
Pozostałość po odmie. W tym miejscu miał włożone sączki, rurki itp. Wydaje mi się że czasem nie ma możliwości dostania się do tchawicy od góry(traheotomia) więc robią taką z boku. Po takim zabiegu pozostaje dziura, pacjent powinien się zgłosić na jej zaszycie. Ten jak widać nie ma czasu lub ubezpieczenia.
Przynajmniej7rak mu nie grozi, zawsze może wziasc latarkę, zerknąć czy tam wszystko w porządku
@Kurde26 Odma zostawia mały otwór, tam wprowadzasz rurkę, a nie rynnę
Najpewniej jest to po dziura po usunięciu płuca. Otwór zostawia się na jakiś czas po zabiegu żeby móc czyścić jamę w środku/pozbywać się ropy i dawać antybiotyki. Ale powinno się to później zaszyć/zaopatrzyć. Agent wygląda na takiego co miał w to wyjebane. Rusza się to bo ruch jest niezależny od obecności płucka w środku.
W kwestii samej higieny tego i jak on żyje, to organizm takich osobników jest przyzwyczajony do tego gówna i czasem najgorsze co może być to go umyć. Słyszałem historię "szoku higienicznego" gdzie żule po umyciu dostawali w 3 dni grzybicy całego ciała, bo naturalna warstwa syfu co broniła przed tym zniknęła. Wrzucam zdjęcie jak wygląda dziura w czasie operacji
Najpewniej jest to po dziura po usunięciu płuca. Otwór zostawia się na jakiś czas po zabiegu żeby móc czyścić jamę w środku/pozbywać się ropy i dawać antybiotyki. Ale powinno się to później zaszyć/zaopatrzyć. Agent wygląda na takiego co miał w to wyjebane. Rusza się to bo ruch jest niezależny od obecności płucka w środku.
W kwestii samej higieny tego i jak on żyje, to organizm takich osobników jest przyzwyczajony do tego gówna i czasem najgorsze co może być to go umyć. Słyszałem historię "szoku higienicznego" gdzie żule po umyciu dostawali w 3 dni grzybicy całego ciała, bo naturalna warstwa syfu co broniła przed tym zniknęła. Wrzucam zdjęcie jak wygląda dziura w czasie operacji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów