Bracia pokazują magiczną sztuczkę ;D
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Moral tej bajki jest krotki i niektorym znany! Nie wyciagaj obrusu bo zabijesz brata
z jednej strony fejk z a drugiej strony rozkurwili akwarium....czyżby aż tyle poświęcenia?
Sprawiedliwosc dosiegla male orki za praktykowanie magii. Dobrze im tak
Jungen Copperfield. xD Nie dosc, ze nic nie spadlo ze stolu, to jeszcze braciszek zniknal. Mlody zdolniacha.
ogladajcie od 14sek, blondasek lekko dostaje w brzuch, odbija się delikatnie od szafy i od razu upada jak kłoda na ziemię...
Sadyslaw napisał/a:
ogladajcie od 14sek, blondasek lekko dostaje w brzuch, odbija się delikatnie od szafy i od razu upada jak kłoda na ziemię...
zrobiłem konto tylko po to żeby napisać, że wyraźnie widać jak ręką dostaje po jajach, po czym lecąc do tyłu łapie się za bollsy i z bólu nie da rady uciec, po czym zostaje niestety zmielony na pasztet.
po jajach boli :< widać że real, takim zamachem zaj***ć komuś w jajcy to gwarantowa gleba.
Volikaris napisał/a:
zrobiłem konto tylko po to żeby napisać, że wyraźnie widać jak ręką dostaje po jajach, po czym lecąc do tyłu łapie się za bollsy i z bólu nie da rady uciec, po czym zostaje niestety zmielony na pasztet.
po jajach boli :< widać że real, takim zamachem zaj***ć komuś w jajcy to gwarantowa gleba.
Twój komentarz jest denny. Poza tym musisz strasznie chujowo wyglądać skoro masz jaja zamiast brzucha.
Moja skromna teza. : Plan był taki żeby zrobić fake'a w którym jeden szkop dostaje w jaja i pada na ziemie .
A wyszło tak że zbyt mocno zajebał o meble co spowodowało nieplanowane zmiażdżenie głowy ;]
A wyszło tak że zbyt mocno zajebał o meble co spowodowało nieplanowane zmiażdżenie głowy ;]
Teraz wszyscy będą pisać swoje mądrości! Sprawa trafiła do Galileo, a tam podstawią swoich najgorszych redaktorów, a tych mają multum i sprawdzą czy są bardziej beznadziejni od nich. Szkoda rybek... !
1000 piw? : o nieźle jak na fejk ;P
aureatez napisał/a:
aroizm2 napisał/a:
mi to cos smierdzi failem moze dlatego ze nie ufam niemieckiemu internetowi
aureatez napisał/a:
kurwa jebie mi fejkiem
A może jebie wam w chatach?
jebie to od ciebie przed wczorajszym obiadem, naucz się gotować zamiast suchary sadzić.
Idź przekopać kartofle bo pisanie po polsku jak na razie Ci nie wychodzi
to nie fejk, kuuurwa, ciekaw jestem tylko jak ten dzieciak wygladal jak go wyciagneli
Specjalnie się zarejestrowałem, żeby ci piwo postawić xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów