Firma będąca właścicielem ekranu wyjaśniła, że przyczyną błędu był inteligentny system, który porównał kolor żółty ze słowem Ukraine (Ukraina) i automatycznie skorygował go na podobne słowo spółgłoskowe – Urine (Mocz).
Firma będąca właścicielem ekranu wyjaśniła, że przyczyną błędu był inteligentny system, który porównał kolor żółty ze słowem Ukraine (Ukraina) i automatycznie skorygował go na podobne słowo spółgłoskowe – Urine (Mocz).
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaka kurwa ukraina, to jest sztuczne państwo albo ścierwo. Jestem za tym żeby putin zrzucił tam kilka bomb atomowych, i zaczął eksterminować ukrów
Ukraina byla panstwem zanim kacapy wyszly z jaskin.
Ale wysyp inteligancyji...podzieleni zbożem nie ma kurwa co... Tym zbożem co miało trafić do portów i zostać wywiezionym do kurwa Afryki a nz nasz rynek nigdy nie tradić? Wasz PiS przytulił na tym miliardy a Wy skamlecie "Ukraince złe". Zły to jest nasz rząd, ich rząd i kilku satrapów z obu stron, którzy na tym zarobili. Jesteście gotowi zabijać dla nich? Zarżnąć sąsiada? Jak tak to droga kurwa wolna! Idźcie odzyskać Kijów! Jak nie to morda w kubeł...
gdzie miało trafić to zboże onuco kiiowska? do afryki? nie wiem czy wiesz, ale z 20 milionów ton które ukry wyeksportowały do afryki trafiło 700 tysiecy ton, takze skończ pierdo**c banderowskie bajeczki o dokarmianiu głodujacej afryki
Nie zmieniaj tematu, co ma zboże do przetwórstwa? Zakłady można i tak sprzedać, albo i nie.
Przetwarzanie pożniwne; produkcja nasion; różne formy łuskania; młyny przemysłowe; kaszarnie, słodownie itd.
Zubożony uran jest mniej radioaktywny niż woda w kranach na Śląsku. Nasłuchałeś się znowu ruskiej propagandy, wg której te pociski to broń z "elementami nuklearnymi".
Doedukuj się: yadda.icm.edu.pl/baztech/element/bwmeta1.element.baztech-article-BWM9-0001-0002
No patrz, to ciekawe, że tej ekolewackiej Unii Europejskiej z Niemcami na czele te niskie standardy nie przeszkadzają skoro zniosła embargo na ukraińską żywność. I tamtejsi rolnicy też jakoś siedzą cicho. Więc cały twój wywód i spiskowe teorie poszły się jebać.
Fakty są takie, że problem z ukraińską żywnością mają tylko rolnicy w naszej części Europy. A z naszymi rolnikami problem ma PiS. Dla jednych liczy się tylko kasa, dla drugich wygrane wybory. Tyle i tylko tyle.
Niemcy są krajem, który najbardziej skorzysta na upadku polskiego rolnictwa. Wraca więc kwestia - doczytaj czym są ceny dumpingowe.
Ukrofile zamknęły już w końcu głupie ryje, czy nadal wyzywają wszystkich spostrzegawczych i przewidujących przebieg zdarzeń od onuc?
Jebał was pies i russkich i ukrów jednochuj. Oby wojna trwała jak najdłużej.
Warto zakładać nawet najbardziej absurdalne najgorsze scenariusze w planowaniu kolejnych ruchów. Dla mnie takim scenariuszem dzisiaj jest ruska dzicz na wschodniej granicy i Polska wyprowadzona z UE przez pierdolnięty rząd. Trzeba myśleć trochę szerzej niż niechęć do sąsiedniego narodu, bo dima i sasza z magazynu to zjeby.
UE to największe zło
Ukrofile zamknęły już w końcu głupie ryje, czy nadal wyzywają wszystkich spostrzegawczych i przewidujących przebieg zdarzeń od onuc?
Jeśli uważasz, że jesteś spostrzegawczy i widzisz coś więcej niż reszta ludzi, to przykro mi Cię poinformować, ale prawdopodobnie nie jesteś geniuszem, tylko debilem. Dlaczego tak twierdzię? Bo udzielasz się z resztą nas, debili na tym portalu i wpieprzasz się w bezcelowe ujadanie, nie ważne z której strony konfliktu. Facts are facts
Tam żadnego błędu nie było kto miał do czynienia z tymi zaszczancami ten wie , że to jest warte tylko co mocz
Jaka kurwa ukraina, to jest sztuczne państwo albo ścierwo. Jestem za tym żeby putin zrzucił tam kilka bomb atomowych, i zaczął eksterminować ukrów
No dokładnie , ja też już się ruskiego uczę ,bo putin chce stanu geopolitycznego jak po wojenie światowej czyli poł Wisły Rosji poł Wisły Niemiec i póki co to swój plan realizuje , także zdrastvujcie
Trzeba być prawdziwym debilem żeby przyklaskiwać niszczeniu polskiego rynku rolnego w imię "przyjaźni" z ukrainu niezależnie od tego kto jest w rządzie.
Upadlinie zależy na eksporcie zboża do PL i w dupie mają głodujących murzynów czy inny 3 świat który mieli uratować od głodu.
Chodzi o hajs koncernów, które gdzieś zboże z setek tysięcy dzierżawionych hektarow upraw muszą sprzedać. Ruskie już nie kupią więc wciśnijmy głupiej Polsce.
Idioci już klaszczą, że będą mieli co łuskać
Czemu fani widlarzy nie wspomną o tym, że upadlina wprowadziła embargo na import polskich owoców, ale już nie zakazała wysyłania amunicji, kasy, uzbrojenia, 500+ i innych benefitow.
Jak takie tępaki jak co poniektórzy na forum się uchowali do tego wieku? Mama do pracy woziła czy co?
Ukraina byla panstwem zanim kacapy wyszly z jaskin.
Upadlina jak już lewaczku. Weźcie wracajcie upadlińcy na swój skorumpowany, nazistowski kurwidołek i zabierzcie ze sobą lewych fajnopolaczków.
Oj, ruSSkie głupki, chuje znacie się na polskim rolnictwie, Siriuz - geniusz od tajnych akt CIA - jest teraz ekspłertem łod zboża. Powtórzę: chuja się znasz na rolnictwie i polityce rolnej, a jak zechcesz się dokształcić to zapraszam na warsztaty, wyedukuję cię
Lubisz rzucać gównem i pierdolić o niczym... pochwal się jaki jesteś mądry i co wiesz. Napisałem konkrety, przytoczyłem link do opracowania nt amunicji uranowej, a Ty co zrobiłeś? Jesteś jebanym internetowym trollem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów