📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Już nawet na psach robią te sranki..
Przypomniał mi się "prank", co studenci dali sztuczną cygankę, gdzieś w centru miasta i zbierała więcej pieniędzy niż druga fekalnoskórna
Jak fekalnoskórna s zauważyła, że to manekin, to kopnął, ale to czy zajebała pieniądze to zostaje w naszej fantazji.
btw zebraliby oni więcej niż średnia krajowa w miesiąc.
Jak fekalnoskórna s zauważyła, że to manekin, to kopnął, ale to czy zajebała pieniądze to zostaje w naszej fantazji.
btw zebraliby oni więcej niż średnia krajowa w miesiąc.
@Chujzwami natomiast ja widzę, że się zaraz popłaczesz z wściekłości nad tym, jaki jesteś niezrozumiany. Normalnie ch*j wyklęty...
Myślałem, że któryś pies rzuci się w końcu na tego pluszaka, a ten zacznie krzyczeć "It's a prank! It's a prank!"
uneventful nie pierdol, bo hujzwami ma rację...
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów