18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Sztuka oszukiwania mężczyzn
Vireek • 2010-07-12, 0:30
Cała prawda o tapeciarach. Wszystko wychodzi na jaw rano, chyba, że ONA ma dobrej marki kosmetyki, lub jesteś za bardzo pijany, aby to jeszcze zauważyć.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
greesha 2010-07-12, 14:15
zajebisty charakterek xDD
Zgłoś
yadam 2010-07-12, 14:35
fajna jest ale sobie tego nawalila zeby glazurnik pozazdroscil
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2010-07-12, 15:11
Pierdolenie. Prawda jest taka panowie, że ruchalibyście ją bez względu na to czy ma makijaż czy nie. Komentarze typu "kijem przez szmatę bym nie ruszył" zachowajcie sobie dla dziewczyn o posturze płetwala błękitnego.
Zgłoś
d................8 2010-07-12, 15:24
dlaczego ona nie mruga oczyma?
Zgłoś
toSUKAbyla 2010-07-12, 15:47
a moja kobieta wygląda tak fajnie jak wstaje z rana, taka nieuczesana i zaspana że normalnie miło na nią patrzeć
Zgłoś
lubie_kopytka 2010-07-12, 19:43
Dla tych co mówią, że była niezła już na początku filmiku: ja również tak uważam, ale szkopuł tkwi w tym, że już przed włączeniem kamery coś tam poprawiła.
Zgłoś
M................x 2010-07-12, 21:22
Dziewczyna ma zajebisty humor i głos. Jej teksty o "good-looking" i "super duper" tapetach rozwalają.
Remember there is no cure for ugly
Zgłoś
r................t 2010-07-13, 0:10
ja chętnie spotkam się z takimi kotletami

Zgłoś
Adder 2010-07-14, 13:12
fajna jest nawet na tych zdjęciach z fb
Zgłoś
i................e 2010-07-14, 13:53
Nie jest brzydka, wygląda całkiem sympatycznie i umie się smieć z siebie czyli na +
Zgłoś
Centurion 2010-07-20, 12:19 1
Makijaż czyni cuda

Przed

Po

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
P................l 2010-07-27, 14:47
fajna sraka z tej pierwszej- szkoda, że się zesrałem...
Zgłoś
marna 2012-03-21, 13:25

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem