📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Policjanci nie wiedzą czy ją strzelić pałką czy paralizatorem?
Po pierwsze grube te policjanty w stanach.
Po drugie przypatrzcie się dobrze. Niedłgop będziecie płacili za występy takich performerów w naszym nieszczęśliwym kraju - płacąc kilkuprocentowy haracz na lewackich artystów zawodowych przy każdym zakupie telefonu, drukarki, telewizora czy ryzy papieru ksero.
Po drugie przypatrzcie się dobrze. Niedłgop będziecie płacili za występy takich performerów w naszym nieszczęśliwym kraju - płacąc kilkuprocentowy haracz na lewackich artystów zawodowych przy każdym zakupie telefonu, drukarki, telewizora czy ryzy papieru ksero.
o i ten pan mi się podoba, nie wybrzydza, bierze co los mu dał...
To jest preformens teraz zbudować do koła tej małpy zoo i będzie nowa atrakcja w mieście
humalien napisał/a:
o i ten pan mi się podoba, nie wybrzydza, bierze co los mu dał...
Raz w życiu i jemu się należy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów