Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chcesz mi powiedziec ze teraz zarabiasz 80zl wiecej? Przeciez to nie jest placa minimalna. To jest placa brutto z ktorej to bedzie sciagany podatek. Ile w rzeczywistosci z tej pensji zarabiasz wiecej.
@up
Nikt nie rzuci kamieniem w naszym kraju w polityka tylko w samych siebie, idąc i głosując na pis. To, że w nadchodzących wyborach wygra pis jest tak pewne jak to, że po wiośnie przychodzi lato. Potem będzie płacz, że o kurwa co oni zrobili, jak mogli wybrać kaczora, on jest taki sam jak tusk. Następnie wybory pewnie wygra jakieś SLD czy PSL, które będzie miało pożywkę z klęski popisu i wykreuje sobie w mediach obrazek świetlistej alternatywy dla narodu. A prawica dalej będzie gadać to co trzeba, ale nie tak jak trzeba, bo leminigi i Kowalski z klatki obok nie zrozumieją. Przecież demokracja i unia to najlepsza rzecz od czasów wynalezienia koła. Tak miną kolejne lata, moje i wasze dzieci spierdolą za granice ŻYĆ, bo już nie za pracą, a za lepszym życiem. Będziemy się tułać za 1000 zł emerytury o ile w ogóle jakąś dostaniemy, może w końcu spłacimy kredyty za domy i zdechniemy ze świadomością, że nikt nie tknął palcem. A komunistyczne i lewackie ścierwo dalej będzie się miało świetnie. Pozdrawiam.
A co do tematu, to tak jak napisał ktoś wyżej, rewolucja = przywódca zdolny objąć władze. Nie biegający w chaosie motłoch nie wiedzący co tutaj następnego by rozpierdolić. Eureka! Budynki administracyjne. -.-
Ale po obaleniu rządu i po tym całym chaosie ludzie którzy zasiądą w rządzie będą już wiedzieć do czego jest zdolny wkurwiony Polak i nie będą nas więcej mamić, obiecywać i kraść, tylko zaczną coś działać bo będą wiedzieli, że ich może spotkać taki sam los jaki spotkał poprzedni rząd.
Dlatego rewolucja uliczna prawie nigdy nie jest dobrą drogą do osiągnięcia czegokolwiek.
JUŻ mają naród podzielony na co najmniej jedno pokolenie co sparaliżuje proces stawiania kraju na nogi.
No i bardzo dobrze kurwa! TO JEST W TWOIM INTERESIE!
Mam 2 pytania:
1. Jak tam sie miewa szefunio ZUSu w Bialymstoku, ktory dojebal sobie saune w biurze, na fakturze szafa biurowa. Zdrowy aby, u rodziny wszystko ok?
2. Jak tam ma sie pani urzedniczka wojewodzka, skad nie pomne, ktora wziela 8k zlotych lapowki, a ktora sad uniewinnil bo lapowka byla "incydentalna" i nie wygorowana.
i w bonusie:
3. Gdzie sie podzialo pietnascie baniek od sijajej?
W porownaniu z nimi Polacy to bezwolne muly, ktore daja sie ruchac, wyzyskiwac, oszukiwac i jeszcze dawac mamic chujowa telewizyjna papka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów