📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja pierdziele tyle musiałem się na oglądać aby później cofnąć się do góry żeby postawić piwo a potem ponownie w dół aby napisać post.
Wysmarowanie gęby nutellą to na pewno hołd dla Michala Jacksona, ale i tak najbardziej zaimponował mi dziadek kompiący się w łyżce od koparki, respect.
Moim idolem i tak jest Kula.
Litości, nie dawaj tyle zdjęć na raz, przewijać 1 temat jak całą stronę.
Czarnuchy jak patrzą na kurczaka. Nigdy nie widzieli
na 4 zdjęciu gościu gra battlefield 2
kurwa skąd to się bierze?!?!?!?!?!
Smutne jest to ze koleś z 1 fotki ma większe cycki niż niektóre laski.
Nigdy więcej nutelli, kurwa!
jedyne słowa, jakie cisną się na usta jak widzę takie zdjęcia?
"ja jebię."
"ja jebię."
Ten koleś , na pierwszym zdjęciu ma coś w sobie z Justina Bibera .. :
@up,
czyżby cycki?
czyżby cycki?
sorry za zlamanie pkt 25. poprawie sie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów