Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tu nie chodzi o to ile wytrzyma, tylko to jest reklama lakieru, nie brudzi sie nic a nic!
Bo to jest odcień śniegu nad Czarnobylem dlatego się nie brudzi
Wszyscy się nabijacie z Łady a prawdą jest, że jest jednym z najlepiej sprawdzających się w terenie samochodów, którą w dodatku można naprawić za pomocą przysłowiowego młotka i śrubokręta a części do niej kosztują grosze.
chyba zapomniales o land roverzer defenderze ktory ja bije na łeb a łada sie rozpada jak ruskie samoloty zreszta wszystko co ruskie sie rozpada
chyba zapomniales o land roverzer defenderze ktory ja bije na łeb a łada sie rozpada jak ruskie samoloty zreszta wszystko co ruskie sie rozpada
nie badz taki madry bo ruscy maja lepsza technike od amerykanow, i to w koncu rosjanie pierwsi polecieli w kosmos. Z resztą i tak wole Nive od tego Defendera, a jak nie to UAZa, który i Defendera w terenie bije na łeb, a i Nive i UAZa bez problemu szlaufem możesz umyć w środku. Na wschodzie np. w Mongolii gdzie nie ma dróg nikt nie jeździ Defenderami czy innymi wynalazkami tylko przeważnie Nivami albo UAZami bo oni muszą mieć samochód który naprawią śrubokrętem i pojadą dalej. Jeśli twierdzisz, że amerykanie mają lepszą technike, pokaż mi ciężarówke lepszą od KRaZa, który to naprawde wszędzie wjedzie...
nie badz taki madry bo ruscy maja lepsza technike od amerykanow, i to w koncu rosjanie pierwsi polecieli w kosmos. Z resztą i tak wole Nive od tego Defendera, a jak nie to UAZa, który i Defendera w terenie bije na łeb, a i Nive i UAZa bez problemu szlaufem możesz umyć w środku. Na wschodzie np. w Mongolii gdzie nie ma dróg nikt nie jeździ Defenderami czy innymi wynalazkami tylko przeważnie Nivami albo UAZami bo oni muszą mieć samochód który naprawią śrubokrętem i pojadą dalej. Jeśli twierdzisz, że amerykanie mają lepszą technike, pokaż mi ciężarówke lepszą od KRaZa, który to naprawde wszędzie wjedzie...
chyba kraje synku pomyliles, jestesmy w europie a nie w rosji gdzie wszyscy sa ciagle pijani
chyba kraje synku pomyliles, jestesmy w europie a nie w rosji gdzie wszyscy sa ciagle pijani
co to ma do rzeczy? Polacy chleją wcale nie gorzej od Rosjan.
co to ma do rzeczy? Polacy chleją wcale nie gorzej od Rosjan.
kto cheleje ten chleje ja sie za alkoholika nie uwazam
kto cheleje ten chleje ja sie za alkoholika nie uwazam
Ja siebie też nie, tak samo nie każdy Rosjanin jest pijakiem więc ogarnij dzieciaku.
Ja siebie też nie, tak samo nie każdy Rosjanin jest pijakiem więc ogarnij dzieciaku.
po pierwsze synku nie jestem dzieciakiem po drugie synku to kazdy wie ze kazdy rusek to zapita swinia
po pierwsze synku nie jestem dzieciakiem po drugie synku to kazdy wie ze kazdy rusek to zapita swinia
a no sorry 14 lat to już nie dzieciak ;]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów